Wpis z mikrobloga

Będąc złym prorokiem (wnioskując po ilości basniowych stworów zatrudnionych w CDP Red tworzacych Wieśka Cztery w porównaniu z ekipą z Wieśława 1, 2 i Czy) obawiam się że Wiesiek IV to będzie kupa utopca w porównaniu z Wiesławem 3 (i nie interesują mnie wodotryski graficzne dla 12-latków). Obym pierd___ił kocopoły :)

#wiedzmin3
zgorzknialymanlet - Będąc złym prorokiem (wnioskując po  ilości basniowych stworów za...

źródło: main_06jaki_b_dzie_wied_min_4_-_poszed_pierwszy_zwiastun

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zgorzknialy_manlet: mnie to tylko wkuwia ze jakims babszczylem bedzie trzeba grac. niech te rownouprawnienie se wsadza w d#upe, pewnie dowala jej skilli na samym poczatku co nie miara, no bo co baba ma byc slaba? zaraz sie ktos dowali...
  • Odpowiedz
@kocurrek32: zajebisty fikołek logiczny zrobili wogóle że k----------a Ciri wiedźminką została ja jebe co w 5 części? Wiedźmin Utopiec? No dobra w sumie to aż tak mi to nie przeszkadza, ale jest tylu wiedźminów, tyle szkół że Ciri co se przeskakuje światy i wymiary mogłaby zostać w którymś z nich i głownym bohaterem Wieśka IV mógłby zostać chociażby Lambert xd
  • Odpowiedz
  • 5
@kocurrek32 w trójce też grałeś babą jakiś czas. Po drugie, jest to spojne jeśli chodzi o scenariusz. Wiesław przecież jest na emeryturze. Też nie lubię wciskania bab wszędzie na siłę, ale tutaj akurat mi to nie przeszkadza.
  • Odpowiedz
  • 7
@kocurrek32 a i p.s. baby też grają we wieśka. No moja jest fanatyczką, półka z------a figurkami i ma totalną zajawe, że będzie mogła się wcielić w Ciri. Niech baby też mają coś z życia.
  • Odpowiedz
@zgorzknialy_manlet: Chyba trzeba odpalić cykl produkcji CD Projekt

1. Marudzenie, że gra będzie g---o bo Woke, LGBTQWERY
2. Premiera, okazuje się że fabuła jest super, nie ma żadnego woke, ale gra jest po prostu zbugowana (jak W3 i CP2077)
3. Po serii poprawek gra zostaje uznana za hit.
  • Odpowiedz
@zgorzknialy_manlet: problemem jest CP2077, gdzie przenieśli świat miecza do broni palnej i 10/10 XD Brak sztucznej inteligencji przeciwników. Symulacja miasta w porównaniu do RDR XD
  • Odpowiedz
zajebisty fikołek logiczny zrobili wogóle że k----------a Ciri wiedźminką została

@zgorzknialy_manlet: Przecież już we Wieśku 3 nią została w jednym z zakończeń. Wtedy ten "fikołek" jakoś nikomu nie przeszkadzał. Ba, przez większość graczy jest to uznawane za najlepsze z dostępnych zakończeń.
  • Odpowiedz