Wpis z mikrobloga

Pytanie do #niebieskiepaski czy, jeśli dziewczyna zaprosi Was do filharmonii na koncert muzyki z gier komputerowych (w repertuarze gry w które gracie) to uznacie to za fajny pomysł czy raczej słaby i nawet, jeśli zgodzicie się pójść to z przymusu?
#zwiazki #tinder
  • 121
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ziel_9: Niestety nie kojarzę - zazwyczaj zapamiętuje, albo takich gdzie było naprawdę super, albo jeden przypadek gdzie było tragicznie. Widzę, że gość jest z Szczecina - jakbyś była w Szczecinie na dniach to polecam https://www.opera.szczecin.pl/repertuar/miedzynarodowe-spotkania-choralne-stetinum-cantat-2025-druga-edycja
Bilety są za darmo, a jak wiadomo gratis to uczciwa cena. Za to ostatni koncert ma być z wszystkimi chórami na raz (więc powinno wyjść mega)
  • Odpowiedz
@ziel_9: ja tam bym się ucieszył na takie wyjście. Bo to świadczy, że dziewczyna nie ma w głowie tylko Instagrama i Tiktoka. Ale raz, że jest kreatywna, a dwa, że nie przeszkadzają jej moje pasje.
I cieszył bym się nawet mimo tego, że jestem prosty chłop i pasuje do filharmonii, jak siodło do świni
  • Odpowiedz
@ziel_9:

W filharmonii siedzi gość i coś ewidentnie zalatuje mu gównem. Siedzi, siedzi i już nie wytrzymuje, więc zwraca się do pana przed nim:
- przepraszam, zesrał się pan?
- tak, a o co chodzi?
  • Odpowiedz
do filharmonii na koncert muzyki z gier komputerowych

@ziel_9: Pamiętaj, że gdyby facet kręcił nosem, zawsze możesz wylosować osobę towarzyszącą wśród komentujących ( ͡º ͜ʖ͡º) Sam pomysł na spędzenie czasu uważam za świetny, doceniłabym! :)
  • Odpowiedz