Aktywne Wpisy

Gustlik +57

PREFERENCJA PREFERENCJA PREFERENCJA PREFERENCJA PREFERENCJA PREFERENCJA
#p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
#p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
11:00 - nie przyszedł.
dzwonię, chuop nie wie o jakim techniku ja mówie, w końcu się dogrzebał i mówi – "a faktycznie, było, odwołaliśmy technika bo nie mamy sprzętu" XDD k dzięki za uprzedzenie
Tooo co, kiedy będzie? "nie wiemy"
Aha, a na tym co mam nie odpale nic powyżej 600mb/s które było kilka lat? "No nie ma opcji, za stary sprzęt, nie obsługuje nic powyżej chyba 800 mb/s"
okeee, to rozumiem że mogę użyć własnego routera, wy mi go tylko zautoryzujecie po mac'u czy co tam stosujecie i git? "u nas się tak nie robi sorry :)"
welp, czyli place +50zł miesięcznie za upgrade ktorego fizycznie nie da się używać, nikt mi nie powiedzial - ani podpisując umowę, ani przy odwoływaniu na drugi dzień tego technika - o tym jaką macie sytuacje ze sprzętem na magazynach, straciłem tydzień po nic i generalnie to mam sobie czekać i może ktoś zadzwoni jak będzie sprzęt, może nie? "Tak, ale jakby co to zawsze moze pan też dzwonić np. raz w tygodniu"
nook, to cofnie mi Pan w takim razie aneks do umowy na to co było? "nie, ale przekieruje do odpowiedniego działu", eh. Reklamacja złożona, rozpatrzą (!XD) w 14 dni i czekaj paan na info, ale serio – w 2025 nie mogę se ustawić własnego sprzętu bo jakiś janusz na infolinii ma skrypt z 2013 roku i wygodniej mu wziąć reklamacje niż sie pierdzielić z klientem?
I tak, wygodniej, bo prawnie mają obowiązek zapewnić mi możliwość użycia własnego hardware'u, zwłaszcza w takiej popierdzielonej sytuacji i dlatego kilka razy pytałem czy jk czy serio nie mogę sam załatwić sobie modemu zanim złożyłem w końcu reklamację - no sorry nic sie nie da zrobić nie robią tak i co nam pan zrobi.
Eh, jakieś pomysły? Nie chce mi sie kręcić małysza i kazać iść po kierownika bo znam swoje prawa do netflixa w 8k, ale znowu 0.6vs1.2 gb/s robi mi róznicę, a na #zalesie here nie mam alternatyw do vectry i tylko oni tu mają kabelki (╥﹏╥)
Jeśli 1st - jeszcze nawet nie sprawdzałem :p
2nd - nie pamiętam nazwy tbh ale mają gdzieś na stronie dla nowych abonentów, taki z wifi 6 co wyżebrałem i w sumie teraz zacząłem się zastanawiać, czy tego konkretnego tylko nie mają, a inny np. bez wifi ale obsługujący 1.2gb by był... xD
Dokup sobie drugie 600 od innego dostawcy i zrób agregację. Jak w Vectrze umowa się skończy to wywal ten cyrk w cholerę. Ostatecznie przyspiesz drugiego, albo dobierz 2nd link od jeszcze kogo innego ¯\(ツ)/¯