Aktywne Wpisy

Salido +380
Minął 4. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w którym zginęło 5 osób.
17 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
17 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w którym zginęło 5 osób.
17 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
17 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj

źródło: 1-433025-28
Pobierz
Nie miej żadnej rozmowy z kimkolwiek z tej rekrutacji:
- Niestety nie będziemy mogli zaprosić Pana/i do kolejnego etapu rekrutacji, ze względu na przyjęte kryteria wyboru na to stanowisko.
Dzień dobry, czy mogę prosić o dokładniejsze wyjaśnienie? Dziękuję
- Nasz klient szuka innego profilu kandydata
To znaczy? Patrząc na wymagania spełniam je wszystkie, co zatem jest „nie tak” w moim profilu?
Czekam na odpowiedź.
Albo to jest rekrutacja wewnętrzna i te głupie korpo procedury każą i tak wystawić ogłoszenie na zewnątrz i każdego odrzucić,
albo wystawiają puste oferty żeby "się kręciło",
no bo nawet stawki nie podałem, to jak mógłby być ktoś tańszy.
#pracait #programowanie
Ludzie mysla ze sa cwani, i zanizają widelki pracodawcy - i co najlepsze sa to osoby nawet z duzym expem, szczegolnie na froncie.
Po prostu tera filozofia jest taka, ze lepiej mieć małe coś, niż wielkie nic.
@Volantie: Ja nie miałem z nimi żadnej rozmowy, dlatego uważam że takie odpowiedzi gdzie w CV spełniasz wszystkie wymagania a rozmowy nie było to nie są fair.
Teraz sobie dla beki ich pytam, niech kminią odpowiedzi, o hrkach mógłbym książkę napisać. Oby AI je zastąpiło.
Dla seniora frontend 100zl/h to rozsądna stawka za takie banały które wyklepie AI
Sciemniaja że wszystkim co mogą
Stawiają nierealne wymagania rekrutację
Pełno etapów itp
Ludzie szukają msc roboty z
@richr: przyszedł taki, co ma 15. Nie jest to obecnie jakoś niespotykane.