Aktywne Wpisy
Oto proszę Państwa lokalny Januszex. Skład budowlany w którym x miesięcy temu zamawiałem jakąś kostkę i tyle miałem z nimi wspólnego.
Jakiś czas temu dostałem na maila fakturę od nich z przypomnieniem o płatności. Fakturę nie swoją, szybki rzut oka - ktoś miał dane podobne do moich, pomylili maile i puścili do mnie. Zdarza się, kulturalnie odpisałem że pomylili adresy mailowe.
Ostatnio jednak ta sama historia, dostaję nie swoją fakturę. Napisałem, że ponownie pomylili
Jakiś czas temu dostałem na maila fakturę od nich z przypomnieniem o płatności. Fakturę nie swoją, szybki rzut oka - ktoś miał dane podobne do moich, pomylili maile i puścili do mnie. Zdarza się, kulturalnie odpisałem że pomylili adresy mailowe.
Ostatnio jednak ta sama historia, dostaję nie swoją fakturę. Napisałem, że ponownie pomylili

źródło: IMG_20250709_175645
Pobierz
JPRW +320
Gdybyśmy mieli mocnych piłkarzy, to każdy selekcjoner, który by grał najmocniejszymi zawodnikami, by osiągał sukcesy.
#mecz #reprezentacja
Aadam Nawałka (2013-2018):
* wywalczył awans na Mistrzostwa Europy (Euro 2016) i Mistrzostwa Świata (Mundial 2018).
* Pod jego wodzą reprezentacja Polski dotarła do ćwierćfinału Mistrzostw Europy w 2016 roku, co jest najlepszym wynikiem Polski na tym turnieju w historii.
* Odniósł historyczne zwycięstwo nad Niemcami (2:0 w
Po prostu inne drużyny mają lepszych piłkarzy i nie wiem, co was dziwi przegrana z taką Finlandią, która akurat ma gorszych piłkarzy, ale Polska ma niewiele lepszych, więc i tak szanse na przegraną były spore, nie jesteśmy Hiszpanią,
źródło: kiwior
PobierzDlatego do takich przeciętnych piłkarzy potrzebny jest dobry trener który jakos to poustawia do ich mozliwosci. Byku sporo drużyn z przeciętnymi kopaczami ze trener robił różnice. A u nas jak zwykle borderline od bandy do bandy, kiedy jesteśmy po prostu przeciętną drużyna i przegrana z taka Finlandia to nie jest jakaś wielka niespodzianka tylko normalnie może się zdarzyć. Ja już wolałbym powrót do wyników np Janasa (czyli de facto