Wpis z mikrobloga

Jakiś chłopak pisał na reddicie, że gadał z różową przez miesiąc, dzień w dzień, głębokie rozmowy, wspólne zainteresowania, wszystko się zgadzało. No i spotkali sięirl Cały dzień razem – spacery, zwiedzanie, obiad, 15 km na nogach. I co? I g---o xDD
"Fajnie było, ale nie czuję chemii, nie pasujemy do siebie" 🙃

No i wiadomo, co sojaki w komentarzach:

Może za bardzo się zaangażowałeś

Nie powinieneś jej od razu zapraszać do siebie

i takie tam.

Serio? Nikt nie napisze prosto z mostu, że jak nie masz 190 cm i mordy chada, to możesz sobie nawet duszę jej oddać, a i tak pójdzie do bad boya

Ale jasne, "chemii nie było" – nowa wersja "nie jesteś moim typem, ale jakbyś był wyższy, to może".
Nie dajcie się zwieść, panowie. Dogadywanie się to dodatek. Liczy się morda i wzrost. Reszta to tylko dekoracja

#przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow
Prawiczekprawie30_lat - Jakiś chłopak pisał na reddicie, że gadał z różową przez mies...

źródło: no tak

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Prawiczek_prawie_30_lat: @Van-der-Ledre zdradzę wam 2 sekrety panowie:

1. Tak macie rację. Atrakcyjność fizyczna się liczy i it's over dla chlopa jak chce tylko poruchać jak jest brzydki.
2. Zauroczenia istnieją i zakochanie też. I są laski co mają mega brzydkich gość i znam takie przypadki i nie jest to dla szmalu czy dzieciaków.
3. Tak jest to trudne, ale jeśli będziecie szczęśliwi sami ze sobą to będziecie bardziej atrakcyjni w
  • Odpowiedz
@centerario: to nie jest leci. Po prostu znali się chwilę na stopie koleżeńskiej i przyjaźń zmieniła się w związek. Moim zdaniem to jest po pierwsze prawidłowy sposób budowania długiej relacji a po drugie chyba jedyny możliwy dla kogoś kto nie może swoim wyglądem zainteresować drugiej osoby
  • Odpowiedz
@MASKULINIZATOR: >Nie każdy czuje chemię do każdego osobnika płci przeciwnej na którego spojrzy. Dziewczyna z którą dobrze się gada a mnie nie pociąga to koleżanka a nie potencjalna partnerka XD
Cope, po prostu nie jesteś atrakcyjny fizycznie
@korin_ Nie ma koleżenstwa pomiędzy facetem a kobietą, no chyba że oboje są już w związkach małżeńskich. Jak baba ma "kolegę" to zacznie go ignorować jak znajdzie bolca
  • Odpowiedz
@korin_: Tru, ale powiedzmy sobie szczerze, większość bab jest po prostu k---a nudna XD

Miałem kilka takich znajomości z płciom przeciwnom gdzie moim głównym celem było sprawdzenie czy może by z tego jakaś relacja romantyczna wynikła i gdy była opcja żeby zostawić to na poziomie koleżeńskim, no to niestety najczęściej różnice w zainteresowaniach i stylu bycia była zbyt duża żeby to była dobra długa znajomość.

Znam jedną max 2 dziewczyny
  • Odpowiedz
@Prawiczek_prawie_30_lat: ale faceci też tak robią, z iloma kobietami ja się spotykałem i wszystko było fajnie i miło ale to tylko powierzchownie żeby nie jej przykrości nie robić. W rzeczywistości czy to poglądy czy jej hobby mi się nie podobało i nie widziałem w tym sensu, tu nie tylko chodzi o wygląd.
  • Odpowiedz
@Prawiczek_prawie_30_lat co w tym dziwnego? Jak byłem singlem to fajnie się gadało z wieloma dziewczynami, a później przychodziłem na spotkanie i zupełnie nie było chemii xD normalna sprawa, dlatego nie pisze się miesiącami tylko umawia spotkanie jak najszybciej
  • Odpowiedz
@MASKULINIZATOR dokładnie tak. Ale pamiętaj że to Wykop - tutaj większość chłopaków nie miała nigdy nawet koleżanki a co dopiero partnerki. Całą (wybiórczą) wiedzę o relacjach i kobietach czerpią z tego co przeczytają lub usłyszą od innych - od coachów podrywu, z forów typu „bracia samiec” i innych pigulkowych źródeł. Nie wiedzą po prostu, jak budowanie znajomości/relacji i poznawanie się wygląda w rzeczywistości. Oni naprawdę wierzą w to że jak facet
  • Odpowiedz
@CloudSpanner ale nawet gdyby spotkali się na drugi dzień to nic by z tego nie było, bo brak chemii i tak wyszedłby na spotkaniu. A jeśli nie od razu na pierwszym to na drugim.
  • Odpowiedz