Aktywne Wpisy
Pawci0o +235
Zaletą aut z Temu czyli chin jest to, że są tanie. Na tym koniec zalet. ¯\( ͡° ͜ʖ ͡°)/¯
#samochody #motoryzacja #auto #omoda #autazchin #temu #aliexpress #chiny
#samochody #motoryzacja #auto #omoda #autazchin #temu #aliexpress #chiny

źródło: image
Pobierz
ZenujacaDoomerka +182
Chciałabym się POchwalic dziś że schudło mi się ostro
2019 miałam 75 kg, 2022 miałam już 112 kg a teraz stoję na 85 kg (。◕‿‿◕。) lecę dalej
#chwalesie #chudnijzwykopem
2019 miałam 75 kg, 2022 miałam już 112 kg a teraz stoję na 85 kg (。◕‿‿◕。) lecę dalej
#chwalesie #chudnijzwykopem

źródło: 1000005066
Pobierz
Pomiędzy przebija się Nawrocki z PRAWDA.
Jak to się stało, że oświecona elita tego nie potrafi wychwycić? Czyżby faktycznie ciemnu lud, z małych miasteczek i wsi głosował za prawdą?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://x.com/DemagogPL?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1932817593099747465%7Ctwgr%5Ea1a50f348b37b7b94b483395f255ecd1ee87ad11%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.tokfm.pl%2FTokfm%2F710308732017597demagog-sprawdzil-wystapienie-premiera-tuska-falsz-i-manipulacja.html
#4konserwy #wybory #bekazlewactwa #polska #polityka #heheszki #demagog
źródło: ccc
Pobierz@uncles: skąd założenie, że lepszy polityk to ten, który mniej kłamie? Ja głównie patrzę na owoce i generalnie wolę kłamliwe PO niż porządne PIS lub jakakolwiek przystawka PIS (Konfa)
Bo ja nie w temacie i staram się zgłębić tok rozumowania obozu 1 i obozu 2
W ogóle to w Polsce cały czas jest jak by była wojna domowa
Ale to tak na marginesie tylko
@uncles: A co takiego konkretnie?
Ale jeśli na przykład jedna partia cały czas rządzi i nie da dojsc do władzy drugiej żeby się wykazała i spróbowała dotrzymać obietnicy
W najgorszym przypadku przyznanie się że no wiemy obiecaliśmy to i to ale aktualna sytuacja nie jest nam w stanie zapewnić to co obiecaliśmy ale to nie jest nasza wina tylko
@GdziesTamChcem no to jeśli mówisz prawdę to rzeczywiście zachowują się nie fair w stosunku do ludzi którzy starali się coś z tym zrobić i przypisywanie sobie osiągów jest kompletnie nie w porządku
@uncles: to wypisz 3 rzeczy
@Djuk94: PiSowiec raz skłamie? Oto wybrane grube kłamstwa PiSu. Pokaż mi podobne kłamstwa PO.
1. Kłamstwo: Platforma będzie ściągać imigrantów. Fakt:
@Saly: @uncles przecież pis kłamie jak tylko otwiera gębę ( ͡° ͜ʖ ͡°) sprowadzanie migrantów i lewe wizy sprzedawane przez pis? TUSK!, Zielony Ład Morawieckiego? TUSK! itd. itp.