Wpis z mikrobloga

Wykopki mylnie myślą, że problemem tego kraju są Mariusze z Brighton oglądający kanał zero i głosujący na Mentzena lub pis. Większość Brighton głosowała na Trzaskowskowgo. Prawdziwym problemem tego kraju są Pawełki z powiatowego z iq 82, którzy łykają konfiarską populistyczną gadke z połykiem a później zagłosują na wszystko prócz normalności. #wybory #polityka
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pogodny_mis65: mnie najbardziej zaskoczył kolega z pracy, ogarnięty chłopak, ale jak zaczeliśmy gadać o wyborach to mówi, że doktor Słabek dobrze gada, a drugej lepszy gangus niż tęczowy Rafauł, bo imigrantów będzie sprowadzał
  • Odpowiedz
@Djuk94 Osobiście zawsze miałem w dupie te 100 konkretów i głosowałem za odsunieciem bezczelnych pisowskich zlodziei od koryta. Od 18 miesiecy żyjemy w względnie normalnym i spokojnym kraju, a nie w miejscu gdzie afera goni afere.
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65: Tak, bo wszystkie afery, jak np. ta z NASK jest zamiatana pod dywan, bo większość mediów w internecie, jak i w telewizji jest PO'wskich. Na szczęście w 2027 te wszystkie brudy wyjdą i pewni ludzie zostaną pociągnięci do odpowiedzialności, wtedy zobaczysz, czy to był względnie normalny i spokojny kraj. Też nie mieli jeszcze zbyt dużo czasu na odpięcie wrotek, bo na szczęście nie mają swojego prezydenta i dużo osób
  • Odpowiedz
  • 26
@Djuk94: To jest właśnie problem ludzi, że wszystko im się rozmywa w czasie i przestają pamiętać że pis był sto razy większym szambem niż obecna władza, bo przecież ona też ma jakieś afery więc to jest to samo. Nie, to nie jest to samo. Skala pisowskiego złodziejstwa, bezczelności i zawłaszczania sobie państwa jest o wiele wiele większa.
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65: @Djuk94 dokladnie
W------e w te 100 konkretów
Bezczelnie złodzieje z pisu mieli siedzieć
Ale "patryjoci" wybrali lichwiarza co wali na dziąsło i przez kolejne 5 lat nikogo nie zobaczymy za kratami
Odechciewa sie wszystkiego
  • Odpowiedz
głosowałem za odsunieciem bezczelnych pisowskich zlodziei od koryta.

@pogodny_mis65: czyli głosowałeś za wymianą złodziei przy korycie, to nawet gorsze, bo tamtym po 8 latach spadł apetyt, a ci się muszą odbić po takiej przerwie.
  • Odpowiedz