Wpis z mikrobloga

@JavierDaY: elegancki wybór, ja niestety potrzebuje czegoś bardziej dynamicznego - mam wrażenie że rytm pomaga mi wykonywać powtórzenia w równiejszych odstępach, ten kawałek też mi np bardzo siada do tego. Następnym razem powiedz lachonowi że infected mushroom leci, to ławeczkę będziesz musial wycierać XD
Usmiech_Niebios - @JavierDaY: elegancki wybór, ja niestety potrzebuje czegoś bardziej...
  • Odpowiedz
@JavierDaY: ja niczego nie słucham obecnie, bo jakoś tak się przyzwyczaiłem do sieciówkowego ambientu.
Ale jak już trzeba było ciężko trenować, no to właśnie leciał zwykle ciężki metal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i nic dziwnego, że się lachon obruszył. Na siłce zwykle nie uświadczysz kobiet "wysokiej jakości"
  • Odpowiedz
@JavierDaY: "tylko prymitywy słuchają łupanek" - no i nie podobasz mi się... xD pytanie też co nazywasz łupanką, czy house się zalicza do "łupanki" czy nie? Ale sam akurat na siłowni nie słucham nic, taki już się dziwny urodziłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JavierDaY ja silownie moge robic w ciszy. Bo ją lubie. Nienawidze za to biegac. I do biegania musze miec jakies konkretne mocne lubudubu zeby zagluszyc swoje cierpie ciala i umyslu. Ale ostatnio wbilem na taka starodawna osiedlowa silownie. Koksy ostro rznely zeliwo ( ͡º ͜ʖ͡º) a z boomboxa polecialo go go power rangers. To mialo w pyte klimat i od razu rekordzik na plaskiej siadl
  • Odpowiedz