Aktywne Wpisy

wonsz337 +136
Pijany sąsiad mi dzisiaj groził, żąda żebym pozwolił mu korzystać z mojego prywatnego ogrodu. Mówił "moja pani sobie tam rozłoży leżaczek i wypuscimy sobie tam czasem pieska" a jak nie to zobaczysz małolat, to będzie, nie cwaniakuj z nami i takie teksty. Obok n--------o grubasa skakał ćpunek jego jakiś krewny i przytakiwał mu XD. Nie wiem co teraz bo nie ma opcji żebym pozwolił im korzystać sobie z mojego prywatnego ogrodu, za
Po przemyśleniu sprawy i dzisiejszym wpisie jednego z użytkowników na wykopie postanowiłem, że wyciągam wszystkie pieniądze z XTB i przeniosę w inne miejsce, bo nie czuję się bezpiecznie na tej platformie i od początku nie budzili mojego zaufania. Mam tam tylko część środków, ale sporo tego jest. Około 100 k PLN. Moi znajomi mają więcej i też ich ostrzegałem, że dziwię się, że się nie boją tam lokować tyle środków.
Za dużo
Za dużo
Ja lubię muzykę do rytmu zwłaszcza przy jakimś boksowaniu np to jest świetne.
Ale jak już trzeba było ciężko trenować, no to właśnie leciał zwykle ciężki metal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i nic dziwnego, że się lachon obruszył. Na siłce zwykle nie uświadczysz kobiet "wysokiej jakości"