Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@akNe

Powodzenia. Gdy wszystko skończy się dobrze (a wierzę, że tak) to pomyślałbym nad zmianą imienia. Chyba, że chłop ma być jakimś męczennikiem... to wsm jest na dobrej ścieżce.
  • Odpowiedz
@akNe: Ojciec 3.5 letniego Filipa here. MUSI się udać. Gdybym tylko miał jakieś dojścia / znajomości - niezwłocznie bym się podzlelił. Udostępnijcie ten post na FB na różnych grupkach - a nóż/widelec przeczyta to ktoś, kto albo przeszedł przez coś podobnego, albo zna kogoś kto pomoże.... W każdym razie trzymam kciuki najmocniej na świecie i życzę WAM z całego serca, aby wszystko się skończyło pozytywnie. Bądźcie dzielni i silni dla
  • Odpowiedz
Zaraz wychodzę ze szpitala i musimy działać na własną rękę. Poruszymy niebo i ziemię żeby dostać się do niej, najlepiej na oddział, żeby uratowała naszego Tadzia. Tylko taki zabieg może nas uratować.

@akNe: to najważniejsze co możecie zrobić. Niestety wielu lekarzy ma totalną wylewkę na pacjentów. Warto szukać znajomości, dodatkowych kanałów jak skontaktować się ze specjalistami poza oficjalną drogą.

Wspolczuję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 5
@noleiret: Marzena Dębska. Przyjmuje w PIM MSWiA. Udało się wyprosić żeby nas tam zapisali, dopiero na 23 czerwca mamy wizytę w poradni. Niestety nie mamy pewności czy do niej czy po prostu tam, bo zapisał nas tam ten mój prowadzący.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 12
@good_excuse: no niestety, ja jestem załamana tym jak to wszystko wygląda i działa. Bardzo zawiodłam się na podejściu mojego lekarza, byle jakoś dociągnąć ciążę, nieważne w jakim stanie. Jestem przerażona.
  • Odpowiedz
  • 2
@good_excuse ale to opka chce donosić, podczas gdy ma wskazania na przerwanie. Tu nie ma winy państwa, tylko kobiety, która za wszelką cenę chce urodzić dziecko, nawet gdyby miało żyć, jak to piszesz, kilka godzin/dni.
  • Odpowiedz
@akNe: spróbuj dzwonić do Bielańskiego w Warszawie, ewentualnie Aurea Clinic, gdzie prywatnie przyjmują ludzie stamtąd, całkiem nieźli w perinatologii.
  • Odpowiedz
@akNe Nie mogę wysłać wiadomości prywatnej z Wypieku :/
W PIM MSWiA przyjmuje doktor Jarosław Leśniczak perinatolog, prowadzil moja ciaze. Podaje numer może przez niego uda się załatwić wcześniejszą wizytę: +48 502 535 993. Nie zostawia pacjentek w potrzebie, trzymam kciuki, powodzenia
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 7
@ksy3: na razie szukamy szans na to by to dziecko uratować i by mogło normalnie żyć. Jest to realne, po to robi się operację o której pisze. Jeśli nie będzie możliwości, że to dziecko będzie zdrowe, uwierz, że nie chcemy sprowadzać na świat Dziecka tylko po to by cierpiało.
  • Odpowiedz