Aktywne Wpisy

maikeleleq +54
Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z rakiem który rozprzestrzenił się momentalnie po organach… Nie wiem co jest grane ale ostatnio wokół mnie choruje tyle osób na raka że to jest niepojęte
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Badmanek +174
#milliebobbybrown #logikarozowychpaskow #strangerthings
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
źródło: temp_file3989706549420523953
Pobierz

Powodzenia. Gdy wszystko skończy się dobrze (a wierzę, że tak) to pomyślałbym nad zmianą imienia. Chyba, że chłop ma być jakimś męczennikiem... to wsm jest na dobrej ścieżce.
@akNe: to najważniejsze co możecie zrobić. Niestety wielu lekarzy ma totalną wylewkę na pacjentów. Warto szukać znajomości, dodatkowych kanałów jak skontaktować się ze specjalistami poza oficjalną drogą.
Wspolczuję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W PIM MSWiA przyjmuje doktor Jarosław Leśniczak perinatolog, prowadzil moja ciaze. Podaje numer może przez niego uda się załatwić wcześniejszą wizytę: +48 502 535 993. Nie zostawia pacjentek w potrzebie, trzymam kciuki, powodzenia