Wpis z mikrobloga

@DennisBryson: Sikorski jako aktualny MSZ musiałby batyra umówić na spotkanie z prezydentem USA w porozumieniu że swoim odpowiednikiem z USA. Batyra jeszcze nie jest prezydentem, bo jeszcze nim jest Duda do sierpnia, a wątpię by trump podał batyrowi swój prywatny nr. Poza tym tacy politycy jak trump, putin, jumping czy modi mają bardzo napięte grafiki i nie mają czasu gadać prywatnie z jakimś tam chopkiem-roztroprokiem który nic na razie w
  • Odpowiedz
@Djuk94: Nawet Ty i ja możemy wejść do białego domu i to zwiedzić - tylko trzeba wcześniej zarezerwować termin no i jest to płatne ( ͡° ͜ʖ ͡°) i możesz spotkać się z trumpem i prawdopodobnie tak było w przypadku batyra, bo żeby w drodze dyplomacji spotkać się z trumpem, Putinem czy innym modi to takie spotkania omawiają MSZ państw, czyli teraz obecnie Sikorski że swoim
  • Odpowiedz
@JasnyBanan: No i widzisz, jak ulegasz PO'wskiej propagandzie, za dużo tvn. Nawrocki na tym spotkaniu załatwił Polsce brak ograniczeń do eksportu mikroczipów, kilka miesięcy temu o to był bardzo duży płacz na wykopie, że mamy ograniczenia. Nawrocki pojechał tam i dzięki jego wizycie wsadzili nas do koszyka tych państw, które nie mają ograniczeń.
Natomiast Tusk oraz Sikorski jak i cała koalicja rządząca nie ma żadnych stosunków z trumpem, beka, że
  • Odpowiedz
gdy był kandydatem na prezydenta miał już lepszy kontakt z Trumpem

@Djuk94: tak samo dobry jak Elon, jak nie będzie potrzebny to zostanie przemielony i wysrany xD dodatkowo Trump pogorszył naszą sytuację miedzynarodową i bezpieczeństwo, także nie wiem z czego tu się cieszyć, wojnę mamy za granicą.
  • Odpowiedz
@LeoXIV: tam było tyle klamstw podczas kampanii i 10mln Polakow to nie ruszyło
Pisowcy mają mandat spoleczny na kłamanie
Ale tylko oni, prawdziwi polacy z polski
  • Odpowiedz
@k__p: Tak, kłamca, bo "wydaje mi się, że kłamał", podczas, gdy sam demagog przyznał, że podczas debaty 1 na 1 bardziej manipulował i częściej kłamał i mijał się z prawdą Trzaskowski, a nie Nawrocki. Zresztą nazywanie kłamcą kogoś, będąc wyborcą tuska, tego gościa od 100 konkretów w 100 dni, ktore zmieniły się w 30 konkretów w 500 dni? Żenujące. Zostań przy samym nazywaniu go sutenerem, bo Jacek Murański tak powiedział,
  • Odpowiedz