Aktywne Wpisy
OdcienZieleni +325
#limanowa ekipa jakby zlikwidowali Escobara, a nie zula, emeryta ze wsi xD

źródło: temp_file3063840511457612711
Pobierz
zenek-stefan1 +15
Jakaś niezbyt naturalna pozycja ciała tego ciała. Prawdopodomnym może być że policja go o------a, ale z racji że wszyscy mieszkamy w uśmiechniętej Polsce, to puszczono w obieg że sam odebrał sobie życie. No bo wiecie s---------o, czyli "dotarło do niego że postąpił bardzo źle i nie mógł z tym żyć i odebrał sobie najcenniejszy dar, tak jak odebrał go swoim bliskim"- zaraz napiszą brukowce xDDD
#limanowa
#limanowa
źródło: temp_file3935059160118912904
PobierzCo się nauczyłem to moje, głównie skill grindowany na homelabie, jakieś losowe książki, tutoriale
U mnie była walka o każde 100zł brutto podwyżki, a i za każdym razem trzeba było liczyć wypłatę, bo coś się nie zgadzało.
Teraz pracuję dla Pana Niemca. Mam 13 pensję, częste wyjścia/wyjazdy integracyjne, normalne, cywilizowane biuro w którym niczego nie brakuje. Potrzebuję nowego laptopa służbowego? Oczywiście proszę Pana. Nowy telefon służbowy? Też się znajdzie, proszę Pana. Tu ma Pan 1000zł brutto
Komentarz usunięty przez moderatora
Robota w księgowym januszeksie
- anon zrobiłeś błąd na 10 groszy!!! tyle czasu tu pracujesz i nadal takie błędy!!!
- jak to nie wiedziałeś że X to twój obowiązek? no nie powiedzieliśmy tobie wprost, ale mogłeś się domyślić!
- anon jest zrzutka na prezent dla szefa który zarabia 20x więcej niż ty,
Zatem w końcu poskładałeś i podłączyłeś te maszyny i co dalej?
@chrupki_z_zupki: nie znam korpo, w którym to by było prawdą. Wyolbrzymiłeś skalę.
Ale racja, że im mniejsza firma, tym bardziej cisną o jakieś groszówki czy literówki, zamiast skupiać się na tym co ma znaczenie.