Wpis z mikrobloga

Moze mi ktos powiedziec o co chodzi z Kaczynskim i z tym, ze jest on niby jakas gruba ryba, ktora to zgarnela jakies miliardy za budynki w Warszawie a do tej pory mieszka w jakiejs rozlatujacej sie ruderze rodem z PRL, do tego z kotem? O co w tych szachach 5D chodzi?

#polityka #popis #pis
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NoblePhantasm: czyli ukradl, ale tak, zeby te miliardy jednak wziac do grobu zamiast wynajac jakas wille z porzadna ochrona, to on woli siedziec z kotem w jakims poprl-owskiej chacie, nie jestem popisowcem ale ja majac takie pieniadze bym sobie zalatwil conajmniej cos takiego jak Tusk:

https://next.gazeta.pl/next/7,151003,30989893,tusk-chroni-sie-za-nowa-brama-rzadowej-willi-byla-warta-fortune.html

Pytanie dlaczego on tego nie robi? Albo z sentmentu, albo nie potrzeba mu luksusow i wygod chociaz go stac.
  • Odpowiedz
co chodzi z Kaczynskim i z tym, ze jest on niby jakas gruba ryba, ktora to zgarnela jakies miliardy za budynki w Warszawie

@WyZeJaOlkoholikAjaNiePije: proste, nie Bierzesz majątku na siebie, bo grasz biedaka, dla którego liczy się Polska, a nie nie kasa. Majątek jest na spółkę, a ty jesteś w zarządzie spółki i masz w niej udziały. "Kapitał podstawowy Srebrnej wyniósł prawie 11,8 mln zł. Kapitał zapasowy zwiększył się w
  • Odpowiedz