Wpis z mikrobloga

@CoYoT85: dajcie mi jakies linki do materialow, ktore swiadcza o jego prorosyjskosci, ogolnie dlaczego to cala konfa niby jest prorosyjska? Pytam powaznie, bo gdzies oczywiscie widzialem urywki kiedy krzyczal w eu zeby nie blokowac srodkow ruskim, no ale nie chce podzielac zdania tutjeszej wiekszosci mirko poniewaz swoje wyrobilem a chetnie zapoznam sie z materialami, ktore sa sprzeczne z moimi pogladami na jego temat.
  • Odpowiedz
@doreczycielprawdyzosiedli: przeciez ci ludzie to zwykli contenciarze xD, chodzi mi o cos powaznego. Jedyne co znalazlem na yt to to, ze powiedzial o tym, ze nie zgadza sie na wsadzanie do wiezeinia ludzi za slowa (tych 2). Material sprzed 2 lat. Moze ktos mu ich podrzucil a nawet dobrze nie wiedzial kim sa. W kazdym razie, no jeden filmik jednak nie jest dla mnie czyms co zmieni moje zdanie na
  • Odpowiedz
@WyZeJaOlkoholikAjaNiePije: No jak on niby dba o interesy, jakie interesy dzięki niemu rozwijają się w Polsce? Co on niby takimi akcjami jest w stanie załatwić? Interesy robi się inaczej, co pokazują ci z którymi on walczy. On nie potrafi zorganizować podobnej wystawy w sejmie, potrafi tylko niszczyć.

Już się czuję bezpieczniejszy, hoho, ale Braun o mnie zadbał, od razu mi lepiej.
  • Odpowiedz
@WyZeJaOlkoholikAjaNiePije no n---------j dalej fikolki xD gdybyś miał 50 IQ byś pisal, że backa musi taka propagandę robić, żeby nie dołączyć do wojny I to sa szachy 20d brauna, że posłał kamratow do białoruskiej propagandówki żeby dołożyć cegiełkę do tego, a tak zignorowałeś czesc wpisu i jakieś bzdury totalne piszesz. Żenujący poziom trolla prezentujesz
  • Odpowiedz
@dybligliniaczek: chodzi mi o nawet te tak szeroko komentowane akcje brauna jak zgaszenie swiec hanukowaych w sejmie, dlaczego lewica nie ma nic przeciwko celebrowaniu swiat judaistycznych (kraju zbrodniarzy wojennych) a tak bardzo zwalcza krzyze w instytucjach panstwowych? Braun gaszac hanuke pokazal, ze nie bedzie tolerancji na niszczenie fundamentow tradycji chrzescijanskich (wiem, ze jest fanatykiem religijnym - sam jestem agnostykiem) jednoczesnie godzac sie na celebrowanie obcych nam kulturowo swiat w tak
WyZeJaOlkoholikAjaNiePije - @dybligliniaczek: chodzi mi o nawet te tak szeroko koment...

źródło:

Pobierz
  • Odpowiedz
Jego akcje są tak samo skuteczne jak akcje ostatniego pokolenia z blokowaniem dróg czy akcje aktywistów oblewających dzieła sztuki farbą.

@dybligliniaczek: prosze abys jedynie odpowiedzial mi na pytanie, czy nie jest dla Ciebie dziwnym, to co sie dzieje na przykladzie, ktory podalem wyzej, ten z powiazaniami i wplywem Izraela na polskich politykow? Czy popierasz naglasnianie tego przez Grzegorza Brauna czy moze potepiasz jednak to, ze on probuje cos z tym
  • Odpowiedz