Wpis z mikrobloga

@hell_naw: Ja się z tym akurat zgadzam w 100% sam mam dwoje dzieci ale na szczęście nie z polką, gdyby z polka to bujałbym się na linie dawno, uwierzcie mi że poznałem kobiety z wielu krajów i polki to najgorsze kobiety na świecie stworzone do zrobienia twojego życia gorszym
  • Odpowiedz
@hell_naw: te wspaniale Ukrainki z dobrymi serduszkami nadajace sie na zony istnieja tylko w mokrych snach wykopkow :D spotykalem sie z kilkoma na przestrzeni ostatnich lat, Polki to jest przy nich pikus.
  • Odpowiedz
@bottlecorck2-0-asdasdasd

@ZrobKolacjeTy: są tak samo zakompleksione, chleją, drą ryja o byle co ale chociaż pielmieni Ci ulepi. Pokaż mi p0lkę, która umie sama pierogi zrobić albo olaboga ugotuję coś dla swojego partnera i nie będzie o tym robić rolek na Tiktoku

Nie wiem moja dziewczyna wczoraj mi zrobiła a wcale nie radzi sobie za specjalnie w kuchni i nie robiła z tego żadnych relacji xd
  • Odpowiedz
@NaczelnyAgnostyk: zainstaluj sobie tindera i ustaw opcje ''paszport''. Nastaw na DE i zbieraj szczękę z podłogi. Zakompleksione p0lki nie mają podjazdu

@bottlecorck2-0-asdasdasd No właśnie, że nie. Jest większa różnorodność, bo ludzie z calego świata do Niemiec przyjeżdżają, ale czesto i też mają mode nastawioną na ubieranie ciuchów z lumpeksów. Ogolnie na zachodzie jest ciężej z loszkami pod kazdym wzgledem, wiec nie marudzcie na polki, nie doceniacie tego co macie.
  • Odpowiedz
@panczii a to nowe pokolenie poolek to już wigilię wgl roszczeniowe babska co wuj wie co by chciały a od siebie nawet kanapki nie zrobią mężowi po robocie
  • Odpowiedz