Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +63
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz
dsomgi00 +5
Ehh przeniosłem się na nową sieciówkę, bo mam teraz bliżej niż do mordowni na którą chodziłem 10 lat i jak na sieciówkach był brak savoir vivre, tak dalej jest. To, że witam się tylko z tymi, których znam z innych siłowni to już mi wisi, nie muszę bić z każdym piony, ale pierwszy trening i już musiałem z----ć 2 typów.
1 typ - mało tego z napisem "TRENER" na koszulce, chodzi dumny
1 typ - mało tego z napisem "TRENER" na koszulce, chodzi dumny

Pomyślałem, że może morda mi zbrzydła (chociaż nie sądzę, zdjęcia dalem dobre i z fajnych miejsc jak Monaco) i wrzuciłem stare zdjęcia których używałem zimą i...też nic. Co jest ku#$a? Tak się zwaliły algorytmy czy już jako 6-6,5/10 nie mam nawet szans na kłucie z mamuśkami 3/10?
Wygrzmocilbym nawet paląca matkę 3/10 z Pragi Północ a nawet one mnie nie chcą. Motywacja do życia, samoocena i wszystko już siadło na maksa. Założyłem Badoo, bumble, sympatia, yubo. Może trzeba na Tinder wrócić?
#tinder #badoo #sympatia
@korporat: jest w tym dla ciebie pewna lekcja, jeśli masz dość szarych komórek, by ją dostrzec.
Nie używałem portali właśnie koło pół roku. No i co? Zawsze jednak brakuje tych uczuć. Fajnie jest mieć z kim pójść do restauracji, pojeździć na rowerze, czy puścić Harrego w
i to wszystko tylko dlatego, że nie możesz kogoś posuwać? XD tru przegryw
@korporat: przykładowo taka, żeby nie uzależniać swojego poczucia wartości, poziomu zadowolenia i motywacji od innych ludzi.
napiszę to najprościej jak się da - jeśli będziesz traktować związek jako źródło wyżej wspomnianych rzeczy, to raz, że nigdy ich tak naprawdę nie zdobędziesz i będziesz w wiecznej pogoni, a dwa, będziesz tworzyć koślawe związki, że tak ładnie to ujmę.
@korporat: aha. I premiumy kupić, takie dobre, drogie. Ostatnio była jakaś promocja, 350zł za tydzień czy coś.
@korporat: xD
to biegnij za szczęściem. szybko. szybciej. już prawie je miałeś. następnym razem przecież musi się udać.
źródło: comment_1626040698D7HZgdkBTDlK2jzHeNgfWd
PobierzAle u mnie ewidentne problemem jest brzydka twarz, i raczej nic z tym nie zrobię :/
@Mia900: przestań ćpać, bajkopisarko