Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest możliwe, że jeszcze na przełomie roku ogarniałem na luzie 2-3-4 ons'y/fwb (nie były to żadne modelki, zwykle babki od 3 do 7/10 max)itp miesięcznie a teraz od dwoch tygodni NIC? zero. Pozakladalem na nowo konta i na Badoo gdzie same Karyny 2/10 z bombelkami uzbierałem może z 20 lajków włącznie w dwa tygodnie, jak na Tinderze w grudniu miałem 200 par, a tam towar 6x lepszy.

Pomyślałem, że może morda mi zbrzydła (chociaż nie sądzę, zdjęcia dalem dobre i z fajnych miejsc jak Monaco) i wrzuciłem stare zdjęcia których używałem zimą i...też nic. Co jest ku#$a? Tak się zwaliły algorytmy czy już jako 6-6,5/10 nie mam nawet szans na kłucie z mamuśkami 3/10?

Wygrzmocilbym nawet paląca matkę 3/10 z Pragi Północ a nawet one mnie nie chcą. Motywacja do życia, samoocena i wszystko już siadło na maksa. Założyłem Badoo, bumble, sympatia, yubo. Może trzeba na Tinder wrócić?

#tinder #badoo #sympatia
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Motywacja do życia, samoocena i wszystko już siadło na maksa.

@korporat: jest w tym dla ciebie pewna lekcja, jeśli masz dość szarych komórek, by ją dostrzec.
  • Odpowiedz
  • 0
@atteint: ale jaka lekcja? Że mam się na tym nie skupiać? Mam 24 lata. Chce mi się dymać, ale też przytulać, całować itp. co mam na to poradzić? A czuję się zaelienowany po niecałym pół roku przerwy od tych portalu.

Nie używałem portali właśnie koło pół roku. No i co? Zawsze jednak brakuje tych uczuć. Fajnie jest mieć z kim pójść do restauracji, pojeździć na rowerze, czy puścić Harrego w
  • Odpowiedz
@korporat:

Motywacja do życia, samoocena i wszystko już siadło na maksa. Założyłem Badoo, bumble, sympatia, yubo. Może trzeba na Tinder wrócić?

i to wszystko tylko dlatego, że nie możesz kogoś posuwać? XD tru przegryw
  • Odpowiedz
@korporat: a czy ja mówię, że masz nie być? xD

napiszę to najprościej jak się da - jeśli będziesz traktować związek jako źródło wyżej wspomnianych rzeczy, to raz, że nigdy ich tak naprawdę nie zdobędziesz i będziesz w wiecznej pogoni, a dwa, będziesz tworzyć koślawe związki, że tak ładnie to ujmę.
  • Odpowiedz
Założyłem Badoo, bumble, sympatia, yubo. Może trzeba na Tinder wrócić?

@korporat: aha. I premiumy kupić, takie dobre, drogie. Ostatnio była jakaś promocja, 350zł za tydzień czy coś.

Tak się zwaliły
  • Odpowiedz
ale ja nie potrzebuje związków, nie wierzę już w nie, miałem dupkę 3,5 roku, teraz wolę ons'y raz na tydzień

@korporat: xD

to biegnij za szczęściem. szybko. szybciej. już prawie je miałeś. następnym razem przecież musi się udać.
  • Odpowiedz
@korporat: Ogólnie też zauważyłem właśnie to, a nawet lepiej się prezentuje fizycznie. Mi się wydaje właśnie w skrócie, że sporo przeciętnych dziewczyn, bawiących się w jakieś ons/fwb teraz poszło w stronę sponsoringu.
  • Odpowiedz
@korporat: no tak to jest, ja różowa 28 lvl, szczupła, bez dzieci, i również nikt mnie nie chce ¯\(ツ)/¯ zero zainteresowania ze strony niebieskich pasków. A też mam dużą potrzebę bliskości i bardzo męczy mnie taki stan…
Ale u mnie ewidentne problemem jest brzydka twarz, i raczej nic z tym nie zrobię :/
  • Odpowiedz