Wpis z mikrobloga

Jako dzieciak z wypiekami na twarzy oglądałem Wojny Klonów, później już jako dorosły od nowa obejrzałem całą serię gdy wyszedł ostatni, 7 sezon, ale nigdy nie oglądałem Rebeliantów. Postanowiłem to zmienić i zobaczyć co ciekawego ten serial ma do zaoferowania. Nie nastawiam się na to, że dorówna Clone Wars, wiem tez że ma inną estetykę i styl, no i Wojny Klonów to było oczko w głowie Lucasa, który sypał dolarami, Rebels miał niższy budżet. Mimo to lubię Gwiezdne Wojny i pewnie mi się spodoba, po zakończeniu postaram się napisać jakąś recenzję lub przemyślenia.

#przegryw #starwars #seriale
Arvin - Jako dzieciak z wypiekami na twarzy oglądałem Wojny Klonów, później już jako ...

źródło: 81PPvqLFWiL._AC_UF1000,1000_QL80_

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Arvin: Dawniej huop był ogromnym fanem, wszystko ogladał, grał w gry, miał książki, figurki, ale po przejęciu przez Disneya - jak ręką odjął, i dalej nie może się przekonać
  • Odpowiedz
  • 2
@Arvin jest naprawdę dobry. W CW zdarzały się lepsze epizody natomiast Rebelsi mają spójniejszą, konsekwentniej prowadzoną historię, bez skoków w czasie, otwartych wątków czy też zakończonych ale w książkach i komiksach. Bardzo ciekawe postacie plus bardzo wiele wizualnych rozwiązań które spodobały się w serialach aktorskich miało początek właśnie tu w postaci animacji. Szkoda, że Ahsoka zupełnie nie poradziła sobie jako kontynuacja i nawet zepsuła trochę to co tu było dobre.
  • Odpowiedz
  • 4
@remlezar animacje akurat przez Disneya nie zostały zapsute. Kathleen Kennedy uznała je najwyraźniej za niegodne swojego geniuszu.
  • Odpowiedz