Zacząłem ćwiczyć z wykopem 4 grudnia 2023 roku i od tego czasu zrobiłem 11 261 podciągnięć ᕦ(òóˇ)ᕤ. Dziś:
-66 podciągnięć w 4 seriach (21, 17, 15, 13), nogi składam w krzesełko by aktywować brzuch. Dodatkowo: -5 serii pompek z nogami na podwyższeniu 135 cm -5 serii skrecania brzucha z uniesionymi nogami, trzymając 5kg odważnik -5 serii hantlami 2x24kg na bicki (uginanie przedramion) -5 serii wyciskania na klatę na ławce ukośnej (60kg) -5 serii prostowania nóg siedząc (na mechaniźmie montowanym na ławeczce, przy obciążeniu 26kg) -5 serii odginania nóg leżąc na brzuchu na tym samym mechaniźmie na ławeczce z tą samą wagą. -6 minut biegania na orbitreku interwałami na najsilniejszym poziomie (żeby się spocić pod fotę, która i tak nie wyszła xd)
Dorzuciłem dziś dodatkowo po 2 kg na hantle, do tej pory miałem 22kg na łapę, teraz 24. Jest ciężej, ale robię po 10 powtórzeń na serię na rękę, więc jest OK.
Połowa wykopków na tym portalu: Zazdroszczę ludziom wkraczających w dorosłość na początku lat 2000, mogli sobie kupić mieszkanie po 4k za metr, nie to co teraz
87 310 - 66= 87 244
Zacząłem ćwiczyć z wykopem 4 grudnia 2023 roku i od tego czasu zrobiłem 11 261 podciągnięć ᕦ(òóˇ)ᕤ. Dziś:
-66 podciągnięć w 4 seriach (21, 17, 15, 13), nogi składam w krzesełko by aktywować brzuch. Dodatkowo:
-5 serii pompek z nogami na podwyższeniu 135 cm
-5 serii skrecania brzucha z uniesionymi nogami, trzymając 5kg odważnik
-5 serii hantlami 2x24kg na bicki (uginanie przedramion)
-5 serii wyciskania na klatę na ławce ukośnej (60kg)
-5 serii prostowania nóg siedząc (na mechaniźmie montowanym na ławeczce, przy obciążeniu 26kg)
-5 serii odginania nóg leżąc na brzuchu na tym samym mechaniźmie na ławeczce z tą samą wagą.
-6 minut biegania na orbitreku interwałami na najsilniejszym poziomie (żeby się spocić pod fotę, która i tak nie wyszła xd)
Dorzuciłem dziś dodatkowo po 2 kg na hantle, do tej pory miałem 22kg na łapę, teraz 24. Jest ciężej, ale robię po 10 powtórzeń na serię na rękę, więc jest OK.
#mirkokoksy