Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +81

Salido +185
Minął 5. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
21 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
21 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
21 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
21 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj

źródło: 1-433025-29
Pobierz
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazpisu #bekazkatoli #takaprawda #polityka #2137
A jakby było tak 50%-50% to wtedy można obrażać (i się oburzać) po równo obu grupom czy żadnej?
założyłeś w pierwszym poście, przy zdewastowaniu symboli katolickich ludzie bardziej by sie oburzali niż teraz kiedy zdewastowano wystawe LGBT
i to ma w jakiś sposób pokazywać ich hipokryzje dobrze to rozumiem?
no i ja nie rozumiem skąd ta teza , że ludzie nie są hipokrytami i dlaczego w sumie mieli
A, no tak, to nie pokazuje hipokryzji, bo ich jest więcej
Jak na postępową uśmiechniętą koalicję to słabo ten prozachodni wózek pchacie.
@thority: Zawsze mnie fascynuje, jak niektórzy nie potrafią sobie wyobrazić, że krytykowanie aktu wandalizmu nie oznacza z automatu, że ktoś popiera to coś, czego symbol został zniszczony xD
Ci ludzie tak mają, że swoją stojąca na glinianych nogach "moralność" oraz ciągoty do zero-jedynkowego myślenia projektują na innych... bo innej moralności i innego myślenia nie znają (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Zdradzę ci sekret. Jakbym wyszedł i połamał krzyż przed kościołem to bym miał za to paragraf. Więc, tak uważam że debilizmem jest karać ludzi za obrazę ich uczuć w dupie mając uczucia innych, niezależnie od proporcji jednych do drugich. To się nazywa tolerancja…chyba nawet jedna z wartości opisanych w książce na
źródło: temp_file2606625953561118309
Pobierz@grand_khavatari: też mnie liczą jako katolika, a jestem Żydem
@OskarDeveloperski: polecam Artykuł 10. Konstytucji RP