Wpis z mikrobloga

@JerryManson: Czyli chciałeś, aby konfa nie poparła Nawrockiego, który zgadzał się z postulatami Mentzena, w przeciwieństwie do Trzaskowskiego, który niczego nie podpisał? Gdyby go pośrednio nie poparli, to być może by Nawrocki nie wygrał, tego chciałeś? Nielogicznie, brzmisz, jak wyborca konfy, który wybierał między mentzenem a zandbergiem xDD
  • Odpowiedz
@Djuk94: Głosowałem na memzwela w 1 turze.... a Nawrocki zgodził się na postulaty przed 2 tura... poza tym nie głosowałbym na nawrockiego, bo każdy wie, że wrotkarz to psisyn kaczora i on więcej skłamię niż rafalala byle doczołgać się do tego stołku po tylu aferach.
  • Odpowiedz
@JerryManson: wg lewackiego demagoga więcej kłamał i manipulował trzaskowski, więc śmiem wątpić w twoje prognozy. Natomiast widzę, że do lewactwa ci bliżej, skoro tak jedziesz po prawicy. Jeżeli dla ciebie nie są ważne poglądy, a sympatie, to może następnym razem idź sobie na tindera/badoo, a nie na wybory.
  • Odpowiedz
@Djuk94: o jakich ty prognozach mówisz xD prognoza, że nawrocki oleje te postulaty ? XD przecież już to zrobil xD
Lewacki demagog i wykrywa kłamstwa Rafałka xD k---a chłopie przeczytaj co piszesz. Dalej nie kontynuuje rozmowy, bo mam właśnie przyjemność pisać z plebsem, co prawdopodobnie robi w mojej firmie.
  • Odpowiedz
@JerryManson: Rozmarzyłeś się wykopku widzę, na razie Nawrocki nic nie olał, a podpisał w przeciwieństwie do twojego lewackiego rafałka, który niczego nie podpisał, a z którego poglądami się bardziej utożsamiasz. To, że demagog jest lewacki już pokazał nie raz. W twojej firmie teraz świętuje się pewnie pride month, więc wyginaj nadstawiać dupsko w stronę swoich pracowników parchu xD
  • Odpowiedz
wg lewackiego demagoga więcej kłamał i manipulował trzaskowski

@Djuk94: jak przełożysz liczby na procenty to wyjdzie że więcej kłamał Nawrocki. Po prostu mniej jego wypowiedzi jest na demagogu

Dlaczego demagog jest lewacki? Bo nie robi laski konfederacji?
  • Odpowiedz
@siepan: trochę przykre, ale prawdziwe. Może nie na konfunie, ale pewnie za rok lub dwa znowu powstanie partia do wywracania taboretów bazującą na robieniu show na tiktoku i fb (czyt. populistyczna). Jednak to były moje ostatnie wybory. Widząc jakie szambo na innych potrafią wylewać fanatycy obu opcji to serio odechciewa mi się uczestniczyć w tym. Argumentuje wyznawców PO czemu nie głosowałbym na rafalale to nazywają mnie pisowskim psem I tak
  • Odpowiedz