Wpis z mikrobloga

Często w listach pytacie:
Tonie Składowy, ta audiofilia to eksperyment społeczny? Ci wszyscy ludzie trollują?

Odpowiadam:
Chciałbym, żeby tak było. Ostatnio ktoś w komentarzach napisał mi, że przed usłyszeniem kabli trzeba ogarnąć takie podstawy, jak: filtry lan i zatyczki na nieużywane porty RCA, powtykać do zasilania filtry NCF (chociaż po pisowni NFC domyślam się, skąd oni przyszli XD). Pomyślałem: no ten to już na 200% trolluje!
Ale nie.
To tylko pomysłowy Audiomir w beztlenowej zbroi, prowadzący krucjatę do Krainy Wąskiej Sceny.

#tonskladowy - największe absurdy świata #audiovoodoo
Roszp - Często w listach pytacie:
Tonie Składowy, ta audiofilia to eksperyment społec...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• Doceń
@Roszp: wczoraj jakis robertson twierdził ze słyszy różnice w tych zero jedynkach w cyfrowym transferze... I to przeszkadza mu w pracy xD
  • Odpowiedz
@xazas: materiałow na temat audiovoodoo jest wystarczająco dużo ale wyznawców kabelków za 20k nie interesują fakty tylko magia
  • Odpowiedz
tru audiofil nie zadowoli sie masowym nośnikiem CD albo ha tfu strimingiem, tru audiofil porwie muzyków i wokalistów, zamknie w dobrze wyposażonej i i zaadaptowanej dzwiekowo piwnicy i sam stanie za konsoletą, ustawiajac scene tak szeroko jak bedzie chciał, a nie jak mi jakis obcy Rysiek narzuci
  • Odpowiedz