Aktywne Wpisy

jmuhha +314
Czaicie, że istnieją ludzie którzy nie prowadzą dialogu wewnętrznego ( ಠ_ಠ)

anoysath +1092
Michał Probierz właśnie "podał się do dymisji" z funkcji trenera reprezentacji Polski. Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni. Poprzedni trener, Fernando Santos był trenerem niespełna 9 miesięcy. Wołam plusujących ten wpis
#mecz #reprezentacja
#mecz #reprezentacja

Jakby Suabko Memcene miał IQ over 120, to w II turze by poparł Czaska w zamian za wejście do koalicji i wzięcie z 1-2 ministerstw dla Nowej Nadziei + jakiejś innej instytucji. Ot, choćby MI oraz KZN.
Raz, dałoby się wywalić z koalicji najbardziej gryzące suabkową ideologię składowe.
Dwa, mógłby na jakimś poletku realizować swój program.
Trzy, uniezależniłby Nową Nadzieję od nacjoanimalsów.
Cztery, miałby szansę na budowę kadr.
A tak, może se gardłowac i liczyć, że kiedyś po numerku Jaro go chociaż przytuli.
@Bonaparte_34: Nie, to była jedyna szansa, żeby faktycznie doszeł do realnej władzy i na wyjście do centrum, zamiast siedzenia między szmateckim a szurami.
@Djuk94: Wiec to nie
@Filipterka25: jezu chryste nie wiem, czy to żart, czy urojenia xD
@Filipterka25 Mentzen to postac drugiej ligi w konfederacji, wystarczy zobaczyc jak go Wipler z Bosakiem wytargali za ucho po piwie z Radkiem
@BrakWolnegoLoginu: No i nigdy nie wyjdzie do pierwszego szeregu - kolejny raz go nie wystawią w wyborach prezydenckich.