Aktywne Wpisy
matkabozyma +15
#hotelparadise Oglądał ktoś przed chwilą live z Olą na instagramie? Olka przez przypadek wypaplała, że Kubuś wygra hotel

WolfSports +57
Szanowni Sebcologowie, jak już wielu z was ostatnio zauważyło, ksiądz Andrzej Kolikowski (parafia Zakopane) zaproponował Sebcelowi poprowadzenia prelekcji w kościele. Niestety Sebastian olał propozycję moczem prostym i falistym.
Bohatersko w jego miejsce wszedł ciepły mentor Daniel! Oglądajcie zapowiedź tego niesamowitego eventu na oficjalnym koncie ciepłego mentora Daniela!
https://www.instagram.com/stories/danielkonieczny_com/
#sebcel #frajerzyzmlm
Bohatersko w jego miejsce wszedł ciepły mentor Daniel! Oglądajcie zapowiedź tego niesamowitego eventu na oficjalnym koncie ciepłego mentora Daniela!
https://www.instagram.com/stories/danielkonieczny_com/
#sebcel #frajerzyzmlm
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-6 o 17.54.45
Pobierz

Orientuje się ktoś jeśli są praktyki na IV semestrze studiów i muszą one być zaliczone na ocenę do końca semestru, to co to znaczy?
Pierwszy termin zaliczenia z innych przedmiotów to czerwiec, drugi wrzesień. Babka od praktyk twierdzi, że czas na rozliczenie jest do września. Ale czy wtedy nie ma się oceny ndst w pierwszym terminie automatycznie? W regulaminie nie ma nic na ten temat. Chciałabym podnieść trochę średnią do dyplomu, bo nie jest najlepsza.
Pytam też, bo muszę się nastawić na rozmowę z szefem, a w sumie "nie chwaliłam" mu się że studiuję (bo nie myślałam że dociągnę:D) nie wiem jak to ogarnąć
#praktyki #studbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Pamiętam, że niektórzy zaczynali już następny semestr i dopiero donosili papiery, bo trzeba było zaliczyć 480 godzin po 45 minut, a ciężko było wyrobić się do końca września.
Opiekun praktyk wszystko wie i on decyduje o zaliczeniu, więc słuchaj tego co ona mówi.
I zamiast ustalac wymagania z jedna osoba i mediowac u drugiej, postanowiles wysrac sie na portalu z obrazkami, nie wiadomo po co dokladnie, bo temat masz do ustalenia ze soba i tymi dwoma osobami?
Liczysz na oklaski?