Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Orientuje się ktoś jeśli są praktyki na IV semestrze studiów i muszą one być zaliczone na ocenę do końca semestru, to co to znaczy?
Pierwszy termin zaliczenia z innych przedmiotów to czerwiec, drugi wrzesień. Babka od praktyk twierdzi, że czas na rozliczenie jest do września. Ale czy wtedy nie ma się oceny ndst w pierwszym terminie automatycznie? W regulaminie nie ma nic na ten temat. Chciałabym podnieść trochę średnią do dyplomu, bo nie jest najlepsza.
Pytam też, bo muszę się nastawić na rozmowę z szefem, a w sumie "nie chwaliłam" mu się że studiuję (bo nie myślałam że dociągnę:D) nie wiem jak to ogarnąć

#praktyki #studbaza

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Masz czas do września, a pewnie nawet trochę dłużej jak opiekun praktyk nie będzie robił problemów.

Pamiętam, że niektórzy zaczynali już następny semestr i dopiero donosili papiery, bo trzeba było zaliczyć 480 godzin po 45 minut, a ciężko było wyrobić się do końca września.

Opiekun praktyk wszystko wie i on decyduje o zaliczeniu, więc słuchaj tego co ona mówi.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
poważny-marzyciel-45: masz jedna osobe, ktora ma jakies wymagania i druga osobe, ktora na Twoj wniosek musi dostarczyc papier, ktory spelnia te wymagania.

I zamiast ustalac wymagania z jedna osoba i mediowac u drugiej, postanowiles wysrac sie na portalu z obrazkami, nie wiadomo po co dokladnie, bo temat masz do ustalenia ze soba i tymi dwoma osobami?
Liczysz na oklaski?
  • Odpowiedz