Wpis z mikrobloga

#mecz #reprezentacja
Probierz zostaje, Kulesza zostaje.

No to zaczynamy, nie możemy oderwać od koryta, to oderwijmy koryto.

Uwaga oto oficjalna lista partnerów wspomagających tę patologię:
InPost
Biedronka
Leroy Merlin
STS
Tarczyński S.A.
Kuchnia Vikinga
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@rolnik_wykopowy: Dokładnie, presja ma sens, ja nie chcę by coś w co wkładam ogrom swojego czasu, zainteresowania i pieniędzy szorowało po kompletnym dnie jak w latach 2000
  • Odpowiedz
@Phoryn: No tak, bo lepiej by gwiazdeczka z Barcelony mówiła reszcie jak żyć, a sama nie potrafiła przyjechać na ważny mecz. Szczęsny to samo, dla Barcelony jest energia żeby kopać.
  • Odpowiedz
@Phoryn Ja bym najpierw sprawdzil czy Lewandowski nie jest lewakiem a Probierz prawdziwym Polakiem.
Bo moze sie okazać, że lewactwo próbuje mieszać nam w sporcie narodowym

To jest takie głupie, że na bank by przeszło.
Gdyby rządził PiS to by minister sportu zrobił konferencje, do tego Probierz i Kaczynski I sprawa wyjaśniona. Lewandowski lewak z rodzicami walczącymi po stronie komuny
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Phoryn @rolnik_wykopowy to jest właśnie taka mentalność. Od 2018 po przegranej z Kolumbia mowie: nie oglądać tego gówna, nie chodzić na mecze. Oglądalność spadnie, sponsorzy sami odejdą, skończy się eldorado z kasą. Tylko lepiej toczyć pianę z pyska przez całe życie, niż odpuścić sobie kilka meczy nie-reprezentacji.
Żeby była jasność: jesteście współodpowiedzialny za sytuację jaka jest. Ilu z was oglądało wczorajszy mecz, po słowach typa, który stwierdził, że w sumie
  • Odpowiedz