Aktywne Wpisy

cult_of_luna +149
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz
Dzisiaj wracam sobie od koleżanki na Bemowie do samochodu szybkim krokiem, bo zimno, a kurtka jeszcze nie zimowa i widzę trójkę młodych ludzi na ok. koło 20 lat jak we dwóch pchają samochód, a jedyna kobieta w tym towarzystwie próbuje go odpalić - bezskutecznie. Ogarnąłem szybko swoje auto, podjechałem, zaproponowałem, że mam kable i mogę im pomóc jeśli to akumulator padł. Bardzo się ucieszyli, powiedzieli, że już od 40 minut walczą z

1. Dyplomacja top
2. Poltora roku rządów bez zadnej afery.
3. Rusza budowa CPK
4. Rusza budowa atomu
@Pavulon12345: bez WIEKSZEJ afery - pare pomniejszych bylo i skonczylo sie, slusznie, dymisja. Za pisu by takie cos bylo co pare godzin a wieksze co trzy dni
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: Przerażające jest to, że ludzie już zapomnieli, że były takie miesiące, gdzie co tydzień była nowa imba, która za tydzień była przykrywana kolejną...
Ale wiadomo pis/po jedno zuo (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Odebranie 800 plus dla niepracujacych Ukraincow to tez zasluga KO.
Lanie betonu pod atom jest przewidziany na 2028 rok, umowy sa podpisane, miejsca zaklepane.
CPK - PiS ogarnelo jedynie slajdy, nie wykupili nawet terenu pod budowe. Zalatwila to KO i zrobila sensowne plany realnego lotniska, a nie humbuga.
No i zrelolonizowala budowe, czyli wszystkie kontrakty podpisala z lolskimi firmami.
Pasuje w sumie.