Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Do moich starych wciąż nie dociera, że te 60k co zapłacili dwadzieścia kilka lat temu za trzypokojową chałupę obecnie nie starczy nawet na wkład własny. xdd

#nieruchomosci

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: co ty mi tu gadasz synek. Artur od wujka Zbyszka buduje się z żoną i mówi, że za 100 tysięcy chałupę postawi, bo robi sam, a sprzęt ma z zakładu pracy. Trzeba tylko chcieć, a nie od razu na gotowe
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak sobie "starzy" przeliczą ile 20 lat temu zarabiali w stosunku do dzisiejszych zarobków i to samo zrobią z ceną mieszkania to wiele się nie pomylą.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: poproś rodziców, żeby poszli do sklepu i spróbowali kupić chleb za złotówkę jak 20 lat temu. Jak się im nie uda, to odnieś to do cen mieszkań i generalnie wszystkiego w obecnych czasach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
co ty mi tu gadasz synek. Artur od wujka Zbyszka buduje się z żoną i mówi, że za 100 tysięcy chałupę postawi, bo robi sam, a sprzęt ma z zakładu pracy. Trzeba tylko chcieć, a nie od razu na gotowe

@pamareum: moj Ojciec tak się poswiecil, żeby postawic dom, że auto sprzedał
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mój ojciec jest na tyle odklejony, że jak moja mama wzięła kredyt na auto 15 tysięcy to panikował, że musi to spłacić jak najszybciej, bo inaczej ją wywiozą do lasu i zakopią XDDDD
  • Odpowiedz