Wpis z mikrobloga

@siepan No ja moge powiedziec, że jesteś dla mnie gorszym sortem, bo zarabiasz za malo i nie masz 180cm wzrostu czyli jesteś podróba faceta, a podludziom nie wolno głosować.
  • Odpowiedz
@ZbigniewUSA: Teraz czuje się zdepreconowany przez ciebie bo zgadzam się z dużą częścią co powiedział. PS. Aż musiałem wygooglować deprecjonował. Ciekawe ilu lajkujących zna to określenie xD
  • Odpowiedz
@ZbigniewUSA najgorsze jest to że teraz każdy pisowiec czy menteznowiec będzie tą opinia zastał na lewo i prawo aż do wyborów, a przeciwnicy prawicy tej skrajnej też nie popierają tego zachowania ale latka już przylegla xdd
  • Odpowiedz
No. Jakby ustawowo wprowadzić, że mieszkańcy mniejszych miast mają po pół głosu w wyborach, to wtedy by nie promował. JPRDL. Z kim ja tutaj siedzę.

@eduardo-garcia: z debilami xdd
Wykopki krzyczą "demokracja!!" ale jak zaczęli przegrywać to jednak już nie lubią demokracji xd
  • Odpowiedz
Ze mną jeszcze nie dzieliła, nie generalizuj ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@bedejutro: ślizgałbyś się po pisowcach? Bo po minie wnosze że jesteś zawiedziony
  • Odpowiedz
No. Jakby ustawowo wprowadzić, że mieszkańcy mniejszych miast mają po pół głosu w wyborach, to wtedy by nie promował.

@eduardo-garcia: premiuje choćby tym, że w Poznaniiu masz mniej mandatów parlamentanrych na tysiąc mieszkańców niż w Podkarpackim.
  • Odpowiedz