Aktywne Wpisy
XdekHckr +47
Nie polecam mbanku @mBank
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i

źródło: PXL_20250702_101443823~3
PobierzUpały się zaczęły więc pokazujcie czym się psikacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakie są wasze top5 perfumy na lato?
1. Imagination
Jakie są wasze top5 perfumy na lato?
1. Imagination
Cześć Mirki, przychodzę z propozycją rozbiórki nowości Spicebomb Metallic Musk w cenie 4,2 zł/ml. Odlewałbym od 10 ml lub 5, jeśli ktoś dobrałby coś ze straganu. Lista: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MY7aUGq3-7vOGp-EWNw0wBvAg8egksHyunzVRFyzcjI/edit?usp=sharing
Uwaga, żeby rozbiórka doszła do skutku potrzebuję deklaracji na dwa flakony (160ml). Dopiero wtedy wchodzi kod rabatowy na zamówienie. Wysyłka według cennika, szkło 3 zł. Dwie najwyższe deklaracje dostaną flakon. Jeśli nie uzbierają się chętni to wrócę z tematem jak cena jeszcze trochę spadnie
źródło: IMG_20250611_093023
PobierzZamówione, będę odzywał się indywidualnie do każdego jak flakony przyjdą