Wpis z mikrobloga

Aktualnie pracuję w małym oddziale firmy zajmującej się #spedycjamorska i nie wiem co zrobić z tym co o--------a Maersk. Przenieśli dział fakturowania do Indii żeby zaoszczędzić. Ci niestety nie ogarniają kuwety przez co do jednego zlecenia mam np 21 faktur i 20 korekt zerujących. Jak wydaje się że sprawa jest załatwiona to ta ilość rośnie do 110 dokumentów kosztowych do jednego zlecenia. Przecież my mamy takich zleceń dziesiątki, poukładanie tego w naszym małym zespole jest niemożliwe.

Wczoraj zaczęli wysyłać nam faktury za zlecenia z 2023r. kiedy my jeszcze nie obsługiwaliśmy danego klienta. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że oni o----------ą na całym świecie. Inne firmy w polsce, Holendrzy, Niemcy, Francuzi czy Ameryka Płd. mają to samo.

#transport #c---------------a

Wołam też #gielda można śmiało shortować, bo jak jebnie to nie będzie co zbierać.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sanderus: To nie pierwsza firma, która wpadła na genialny pomysł wysłania Pajeetom tak istotnej części działalności firmy jak księgowość, żeby okazało się, że może i są 4 razy tańsi, ale za to do niczego się nie nadają. Mam wrażenie, że jest jakaś jedna osoba (albo zespół w firmie konsultingowej), która tylko jeździ po korporacjach i usilnie wciska Hindusów, po czym ewakuuje się zanim wszystko p--------e, ale potem chwali się jakich
  • Odpowiedz
poukładanie tego w naszym małym zespole jest niemożliwe.

@sanderus: prosta sprawa, teraz wasza firma musi przenieść tam dział fakturowania i sprawa załatwiona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz