Aktywne Wpisy

lord-nihilus +69
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakie marki perfum uważacie za przereklamowane, a które za niedocenione?
Ja nigdy nie zrozumiem fenomenu marki Xerjoff. Żadna z ich kompozycji mnie nie zaskoczyła i nie znalazłem w nich nic szczególnie odkrywczego. Do tego kompletnie nie podobają mi się flakony. Jedynym zapachem, który faktycznie przypadł mi do gustu, jest Erba Pura - ale tylko zimą i na kobiecie, wtedy potrafi pachnieć naprawdę świetnie, no ale nie za tą cenę.
Z kolei Lalique
Ja nigdy nie zrozumiem fenomenu marki Xerjoff. Żadna z ich kompozycji mnie nie zaskoczyła i nie znalazłem w nich nic szczególnie odkrywczego. Do tego kompletnie nie podobają mi się flakony. Jedynym zapachem, który faktycznie przypadł mi do gustu, jest Erba Pura - ale tylko zimą i na kobiecie, wtedy potrafi pachnieć naprawdę świetnie, no ale nie za tą cenę.
Z kolei Lalique

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: temp_file1493032980442224083
Pobierz@wezsepigulke: zaletą? ty na morzu a żonę rucha sąsiad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzTak z ciekawości, to jest robota na stałe przypisana do jednego statku (nie znam zasad, strzelam, że kontrakt np. na 2-3 lata i pływasz cały czas na tej samej balii), czy jak rejs się kończy, to schodzisz i przenoszą Cię na inny statek lub szukasz nowego kontraktu? Stanowisko zawsze to samo, czy jest różnorodność? Jak to w tej branży wygląda?
O pieniądze nie
@wezsepigulke: no to nie pisz, że to zaleta hehe
@Seaman193: wujaszkowie przychodzili w odwiedziny, jak tata był na morzu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Babce odpierdzielało od bycia samej.
Żonka innego TIRowca balowała do samego rana, gdy chłop jechał w kilkudniową trasę.
Tak więc w/w zawody to tylko dla samotnych.