Aktywne Wpisy

XkemotX +437
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę

źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
HoroLive +36
Zdecydowaliśmy się robić dziecko przy 2 lekko powyżej minimalnej krajowej oboje po 4,2k. Plusem jest to, że mam własne M 2 pokoje, a żona pół domu i pół działki. No ale mam nadzieję, że wyżyjemy. Podejrzewam, że bardzo dużo osób ma lepiej od nas, zwłaszcza z wypłatami a są sknerami i egoistami i się nie decydują. #dzieci #zwiazki #rodzina #dom
#mecz #pilkanozna #reprezentacja