Wpis z mikrobloga

p0lacy to taki naród, że jak mają do wyboru Trzaskowskiego i Nawrockiego, to wybierają Nawrockiego. A gdyby mieli do wyboru Lewandowskiego i Grosickiego np. do reprezentacji, to wybraliby Grosickiego, bo przynajmniej hehe wódeczki się napije, a nie ten sztywniak Lewy co się kładzie spać jak ci%#a o 22 i je jakieś awokado

#polityka #reprezentacja #mecz #pilkanozna
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gours: na 100%, Grosik ze 100 razy większa podwórkowa charyzma niż bezpłciowy rogacz.
W takim plebiscycie nikogo by nie obchodziło, że Robercik ma dwie piwnice pucharów.
  • Odpowiedz
@Gours: No Lewandowski to typowy przedstawiciel elit co zapomniał o swoich korzeniach, obrzuca się luksusami i patrzy z góry na zwykłych Polaków. To ja już wolę głupszego i swojskiego Grosika.
  • Odpowiedz
No Lewandowski to typowy przedstawiciel elit co zapomniał o swoich korzeniach, obrzuca się luksusami i patrzy z góry na zwykłych Polaków.

@Logika_wykopu: zaczynam dochodzić do wniosku, że za "patrzenie się z góry" uznajecie po prostu nie bycie menelem, tj. dowolne odstępstwo od stylu proletariatu z Polski B
  • Odpowiedz
No ty od tygodnia obrażasz ludzi, bo się urodzili trochę na wschód od Warszawy to chyba powinieneś znać to jak najlepiej

@Logika_wykopu: Nie, ja ich obrażam za głosowanie na faceta, co wyłudził kawalerkę - to jest coś, na co mieli wpływ.
  • Odpowiedz
@Logika_wykopu:

No Lewandowski to typowy przedstawiciel elit co zapomniał o swoich korzeniach, obrzuca się luksusami i patrzy z góry na zwykłych Polaków. To ja już wolę głupszego i swojskiego Grosika.

To co ma robić Lewandowski, skoro się już dorobił?
Chodzić do biedronki i pić kustosza, żeby się nie wywyższać?
  • Odpowiedz
@Logika_wykopu sam się przyznajesz że wolisz głupszego grosickiego. Trzeba mieć nasrane żeby być z tego dumnym i jeszcze szantażować innych.
Wszystko pod przykrywka udawanego patriotyzmu.

Nie można idiotów nazwać idiotami bo się idioci obrażą. W dupie mam kogo wybierzecie w następnych wyborach, wolę mówić co myślę niż się płaszczyć przed idiotami.

Ha tfuu, leć na czarno
  • Odpowiedz
No ty od tygodnia obrażasz ludzi, bo się urodzili trochę na wschód od Warszawy to chyba powinieneś znać to jak najlepiej

@Logika_wykopu: urodziłem się na wschodzie i też wami gardzę wioskowe głupki xD
  • Odpowiedz