Wpis z mikrobloga

@magda-misiaczek no nie bardzo, oni mieli puszczę która rosła tam na długo przed człowiekiem. My mamy lasy gospodarcze od linijki, z drzewami jak zapałki, a prawdziwych torfowisk i puszcz już praktycznie nie ma. Choć nie znaczy to że i współczesne lasy nie mogą być klimatyczne i piękne.
  • Odpowiedz
  • 1
zasubowałbym chuopa, ale wszystko otagowane przegryw

@Kaczkoman: Straszne! Proszę mnie nie subować. Wystarczy, że subujesz tag #malarstwo czasem wrzucam coś co mi się spodoba ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Kaczkoman: Rozumiem, ja zakładałem tu konto z myslą, że tag #przegryw to miejsce w którym mozna dzielić się swoimi problemami i znaleźć zrozumienie, a 1/3 tagu to trolle które robią syf chyba tylko po to żeby obrzydzic innym to miejsce, a kolejna 1/3 to ludzie których jedynym i największym problemem w życiu jest to, że nigdy nie ruchali. Reszta to naprawdę wartościowi ludzie.
  • Odpowiedz
@Arvin: ja nie oski też, bo nawet czarodzieja wbiłem, ale zupełnie nie podzielam powszechnej tam mizoginii i poczucia braku decyzyjności, w którym w dodatku chłopaki się nawzajem utwierdzają, i nie mam ochoty tego widzieć w gorących
  • Odpowiedz