Aktywne Wpisy

Mirki, jest afera. Właśnie zostałem zaatakowany przez swojego pracodawcę.
Wykonuję pracę biurową, ale dzisiaj rano dowiedziałem się, że mam jechać w inną lokalizację, gdzie moja praca przypominałaby bardziej pracę magazyniera. Zadzwoniłem do szefa pytając co to ma być, a on na to, że "z kimś tak małym jak ja nie będzie rozmawiał" i że "albo to zaakceptuję, albo będę miał obitą mordę i nigdzie indziej nie dostanę już pracy". Pojechałem więc do
Wykonuję pracę biurową, ale dzisiaj rano dowiedziałem się, że mam jechać w inną lokalizację, gdzie moja praca przypominałaby bardziej pracę magazyniera. Zadzwoniłem do szefa pytając co to ma być, a on na to, że "z kimś tak małym jak ja nie będzie rozmawiał" i że "albo to zaakceptuję, albo będę miał obitą mordę i nigdzie indziej nie dostanę już pracy". Pojechałem więc do
Dusk_Forest77 +203
Grosza daj mickowipl, sakiewką potrząśnij. Zawsze to jakiś dodatkowy piniądz do renty, nawet nie wiecie jak z renty ciężko wyżyć a co dopiero mieszkanie kupić. Na szczęście marzenia nic nie kosztują a rodzina się wciąż lituje. #mickpl #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #gielda #kredythipoteczny #heheszki

źródło: suby
Pobierz
#kodyrabatowe #perfumy
źródło: temp_file3010692226909268955
Pobierzźródło: temp_file672426960282188738
Pobierz