Wpis z mikrobloga

Na tagu #koniecmistrzostw odbywają się mistrzostwach najgorszych trenerów reprezentacji Polski w piłce nożnej w XXIw.

Pora na ćwierćfinały czyli wielkie starcia gigantów!!

W pierwszym pojedynku zmierzą się wybitni fachowcy Polskiego podwórka:
- agent 711
- oraz Waldemar Fornalik znany również jako Waldemar Fornalik

Proszę o oddanie głosu również w pozosałych pojedynkach ćwierćfinałowych. Wszystkie ankiety dostępne są pod tagiem #koniecmistrzostw

Lajkujcie, komentujcie zostawcie dzwoneczek oraz suba.

#mecz #pilkanozna #reprezentacja #heheszki #koniecmistrzostw
bar125 - Na tagu #koniecmistrzostw odbywają się mistrzostwach najgorszych trenerów re...

źródło: image

Pobierz

Kto w twojej opnii był gorszym wyborem na stanowiski selekcjonera reprezentacji Polski?

• Czesław Michniewicz 66.5% (117)
  • Waldemar Fornalik 33.5% (59)

Oddanych głosów: 176

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Chłop który wygrał baraż ze Szwecją (z którą nie wygraliśmy od 1991 roku) i awansował do 1/8 finału MŚ (poprzednio udało się to w 1986 roku) vs Chłop który zajął 4 miejsce w el. do MŚ 2014 wyprzedzając potęgi z Mołdawii i San Marino.

Oczywiście wykopki zagłosują że gorszy był Michniewicz.

Jeszcze na koniec zagadka komu San Marino strzeliło jedynego gola w tych eliminacjach.
Tymczas0wy - Chłop który wygrał baraż ze Szwecją (z którą nie wygraliśmy od 1991 roku...

źródło: Bez nazwy-2

Pobierz
  • Odpowiedz
@Tymczas0wy: też mnie to śmieszy, fakty są takie że wszystkie cele spełnił, a ostatni mecz z Francją pokazał że przyparty do muru potrafił zagrać na tyle ofensywnie, na ile pozwolił przeciwnik.
I kurde, paradoksalnie gdyby został, i kontynuował to co wypracowali w meczu z Francją, to może by coś z tego było...
Nie wiem, ale wiem że Felipe i Prodiż zaorali kadrę już niżej dna.
  • Odpowiedz
  • 0
@Matpiotr tyle że z Francją ponoć zagrali wbrew nakazom Czesia. No i mecz z Argentyną to chyba najgorszy mecz na całych mistrzostwach (w sensie wszystkich drużyn). Absolutna kompromitacja. Natomiast istotnie- z tej pary zdecydowanie gorszym trenerem był Fornalik, to oczywiste
  • Odpowiedz
  • 0
@bar125 koleś który wygrał baraż ze Szwecją, wyszedł z grupy MŚ, vs koleś który przegrał co miał do przegrania i ledwo w grupie Wyprzedził Mołdawię. I wykopki na grubego Czesia glosują xD
  • Odpowiedz