Aktywne Wpisy
XdekHckr +37
Nie polecam mbanku @mBank
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
źródło: PXL_20250702_101443823~3
Pobierz
pearl_jamik +3

Lewus wyrzucony i KAŻDY wielki fan reprezentacyjnej piłki nożnej ŻYCZY kadrze wtopienia meczu, żeby Robercik mógł se wrócić.
I co? Wróci i kopacze rozpi$%dolą H0lendrów? Jak to se nasi kibice wymyślili? Nie wiem ale się domyślam. Nasi kibice nie myślą głową tylko dupą.
Życzę reprezentacji wygranej z Finami i odnalezienie sposobu na siebie bez R0bercika i Pr0bierza, obaj są siebie warci.
#mecz #reprezentacja #kadra
źródło: robi i probi
Pobierz@iksboks: Ile to trenerów było? Przeca Robercik nie może grać, bo trener nie ten!
Zejdź na ziemię, ani nowy trener ani Robercik nic nie zmienią. Trzeba podziękować starociom i budować kadrę od NOWA na młodych, choćby od zera. Robercik miał swoją szansę i jej nie wykorzystał. Nie ma znaczenia czy ze swojej winy
@qluch: kibice to w przeciwieństwie do probierza jawnie takich głupot nie mówią, bo przecież wczoraj na konferencji przekonywał że to dla dobra drużyny i potrzebny był im taki impuls ( ͡° ͜ʖ ͡°) na pewno teraz magicznie zacznie się ballerka, oj tak
@glos_zenady: jeszcze raz mówię, Pr0bi i R0bi są siebie warci.
Ja mówię o tym, że nasi kibice są tak wierni, że ŻYCZĄ kadrze przegrania meczu
@qluch: widzę pamięć złotej rybki, albo masz z 10 lat xd na połowę eventów nie weszlibyśmy bez niego od 2010, nie raz tam nam dupę ratował w eliminacjach
@glos_zenady: jak nam dupę uratował? Euro 2016 czyli szczyt reprezentacji. Na imprezie JEDYNIE strzelona bramka Portugalii na 1:1. Żaden inny jego gol o NICZYM NIE PRZESĄDZIŁ! Co więcej, To Milik i Błaszczykowski więcej zrobili w grupie niż Robercik. Gdzie ta jego wielkość? Eliminacje na EURO 2016? Jeden mecz w który jego gol coś zmienił! Reszt to nabite bramki z Gibraltarem chyba!
EURO2012?
@engelsman: O! Właśnie idealny kibic. Co z tego że uje&^#my eliminacje, ważne żeby Pr0bi wypadł! Typowy kibic reprezentacyjnej piłki.
@rzuf22: jak rozporządzał 40 milionami od Vatiego to była ta jego wizja
@qluch: jeszcze jak, jak dają to trzeba brać, jak biją to uciekać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pokazał prawdziwy patriotyzm polski defraudując publiczne pieniądze. Widać wielu polaków się z nim może utożsamić, wszak sami na podobnych gremialnie głosują