Wpis z mikrobloga

#sgh #studia #studbaza
Cześć, próbuje się dostać na studia drugiego stopnia na SGH w Warszawie, tryb niestacjonarny. Wiem, że ilość miejsc jest ograniczona i znaczenie ma czas zapisu, liczą się dosłownie sekundy. Nie bardzo wiem czy znaczenie ma "Czas przystąpienia do rekrutacji" czy raczej czas złożenia oświadczenia przy wyborze kierunku? Widziałem wyniki przyjęć z zeszłego roku i jedyne osoby jakie dostały się na kierunek miały czas jakoś poniżej 5 sekund :x Nie wiem jak to robią bo przez dobrą minutę strona nie chciała mi się załadować była tak przeciążona.
Pojzon - #sgh #studia #studbaza
Cześć, próbuje się dostać na studia drugiego stopnia ...

źródło: sgh

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pojzon: z tego co wiem to liczy się czas przystąpienia do rekrutacji, jak wczesniej pisalem z kims tutaj to na misi np zapełnia się w pare minut, ale jednak znojma mi powiedziała że do 10s się ludzie dostają a więc nwm. A wiesz może kiedy maja byc wyniki i czy gdzies mozna sprawdzic oficjalne progi?
  • Odpowiedz
  • 0
@ADAM125789: jeżeli chodzi o studia magisterskie to wyniki pierwszej tury mają być 29.07, później ewentualna druga tura do 18.08, trzecia do 25.08. Nie wiem jak z progami bo na tym moim trybie niestacjonarnym chyba nie ma żadnych, jedynie właśnie ten czas zapisu ma znaczenie.
  • Odpowiedz
@Pojzon: Kilka lat temu dostępne miejsca rozeszły się chyba w 6 minut. Złapałem się. Ale pamiętam, że w II turze już mniej obciążonej - czasu było znacznie więcej.
  • Odpowiedz