Wpis z mikrobloga

@splinter96: tylko że są dwie Konfederacje - Konfa Wiplera&Bosaczka i Konfa Brauna to chyba jest taki trik by sprytnie odzielić od siebie tę merytoXDryczną część konfusii of jawnych foliarzy i w razie czego mieć czarną owcę w rodzinie Socjalizm triumfuje a konserwatywny liberalizm umiera gdzie nam do Niemiec i Skandynawii czy nawet Estonii gdzie rządzi prawica
  • Odpowiedz
@splinter96: Z tych 108 to pewnie by było 30 myślących, a reszta typowe pokemony gaśnicze, wolnościowe itp co niewiedzą co to stopa procentowa XD

Chcę debile drugich Węgier, Białorusi i katoibanu gdzie klecha jest najważniejszy w państwie to niech se mają, ja już mam w------e. Widać nie dorośliśmy to zachodnich standardów i homo soviektus dalej w nas silne.
  • Odpowiedz
  • 0
za pieknie by bylo, a gdzie front gasnicowy Brauna?
henning kloska, jonski, ten od deweloperow, holownia, wszystkie pajace i nieudaczniki out
  • Odpowiedz
@Kuklak: no tak ale KKP będzie mieć więcej swobody w zarządzaniu jako realnie lub fikcyjnie niezależny byt. Próbowali schować Brauna do szafy ale wyszło na to że więcej zyskają osobno niż razem żeby potem się połączyć jako koalicja rządowa xD
  • Odpowiedz
@Skorvez_957_: nie sądzę, żeby Brauniarze zdobyli jakiś mandat, on miał 6% poparcia. Ile mogłaby mieć KPP? Moim zdaniem sporo mniej. Pewnie nawet pod progiem. A z uwagi na metodę przydzielania mandatów to by ich bardzo mało weszło. Może że 3?
  • Odpowiedz
@Kuklak: 4-7% Piński też mówił że Braun jest niedoszacowany i ja też głosiłem że Braun jest niedoszacowany nawet jeśli wyrwą parę mandatów to będzie o parę mandatów a Braun jest w tendencji wzrostowej z powodu radykalizmu i budowaniu kariery na kontrowersjach na czy szczuciu na kogoś z żydami jeszcze mogę się zgodzić ale od medyków wara przez takich cyników dochodzi do pobić, zabójstw i hejtu.
Przez dwa lata wiele może
  • Odpowiedz