Aktywne Wpisy

DrFlaming +634
Cześć Mirki,
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
źródło: fbd3ffc0-d2d4-4c90-b9c5-35287135d1fc
Pobierz
Rikimaru_ +141

Mirki, szykuję pierwszy telefon dla syna, głównie dla sytuacji, w których idzie na wycieczkę lub wychodzi z domu dalej, niż na podwórko do sąsiadów. Aktualnie jest to Xiaomi Redmi Note 10 Pro (bo taki akurat mam pod ręką, nie będę kupował zupełnie nowego telefonu dla siedmiolatka...). Przetrzepałem ustawienia, ale nie znalazłem nic, co by spełniło moje wymagania, czyli automatyczne odrzucanie połączeń od nieznanych numerów. I przez nieznanych mam na myśli innych, niż te z książki telefonicznej, w której są numery do mnie, mojej żony (czyli jego mamy), cioć, wujków, babć, dziadków, kolegów i koleżanek, z którymi wymieni się numerem etc. Innymi słowy - nie chcę, by telefon mu dzwonił w sytuacji innej, niż telefon od osoby znanej mu i zaufanej. Czy w ogóle jest taka funkcja obsługiwana natywnie, czy jestem skazany na jakąś aplikację ze sklepu play?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: image
Pobierz