Aktywne Wpisy

yourgrandma +85
#wykopoweprzeboje
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
źródło: afrykanskie
Pobierz

Więcej takich ekspertów a przegrane wybory za 2 lata dla koalicji są pewne.
#nieruchomosci #polityka
źródło: 1000045793
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@matti-nn: ja nie tęsknię i wuj mnie strzela, jak widzę co ta banda kretynów odpierdziela. Robią kuźwa WSZYSTKO żeby przegrać. Najpierw zaraz po wygranych wyborach zaczęli regularnie pluć na swoich wyborców (brak likwidacji TVP, forsowanie BK0), potem wystawili przegrywa do walki o fotel prezydencki, a teraz dalej robią ruchy pozorowane. Ja już straciłem nadzieję, że wykonają choć jeden prawidłowy ruch (╯°
@matti-nn: patrząc na to co nieudolnie odpierdziela peło to zaraz niestety wielu zatęskni za pise