Wpis z mikrobloga

@markier: developerzy będą budować lotniskowce z betonu a psl obsiądzie jak szazrancza ssp związane z obronnością. To by było na tyle z odsunięcia pisowskich szkodników od władzy jak koalicja nie robi absolutnie nic aby być alternatywa dla rozkradania polski
  • Odpowiedz
@Eptu: tak tęsknisz za pisem?

@matti-nn: ja nie tęsknię i wuj mnie strzela, jak widzę co ta banda kretynów odpierdziela. Robią kuźwa WSZYSTKO żeby przegrać. Najpierw zaraz po wygranych wyborach zaczęli regularnie pluć na swoich wyborców (brak likwidacji TVP, forsowanie BK0), potem wystawili przegrywa do walki o fotel prezydencki, a teraz dalej robią ruchy pozorowane. Ja już straciłem nadzieję, że wykonają choć jeden prawidłowy ruch (°
  • Odpowiedz
@matti-nn: Nigdzie nie napisałem, że tęsknię. Usprawiedliwianie kolejnych kretyńskich poczynań rządu tylko tym, że nie rządzi pis to dość słaba laurka dla Tuska - ja od rządu oczekuję troszkę więcej niż Ty.
  • Odpowiedz
@Eptu: nie, ja po prostu wiem jak działają rzady koalicyjne i dzielenie stanowisk. To normalne, że minister obrony z PSL chce mieć zaufanego współpracownika, też z PSL.
  • Odpowiedz