Aktywne Wpisy
ejenes 0
Prześle 100zl blikiem, jak ktoś zaproponuje skuteczne rozwiązanie problemu.
Pacjent: Opel Astra K 1.4T HB, 125KM, benzyna
Błąd: Powracający check engine: P0420 Nieprawidłowa wydajność katalizatora
Objawy: Aktualnie właściwie żadne podczas jazdy (brak spadku mocy, brak falowania, brak smrodu w kabinie, brak problemu z odpalaniem). Natomiast przed wymiana kata, było zwiększone spalanie.
Pacjent: Opel Astra K 1.4T HB, 125KM, benzyna
Błąd: Powracający check engine: P0420 Nieprawidłowa wydajność katalizatora
Objawy: Aktualnie właściwie żadne podczas jazdy (brak spadku mocy, brak falowania, brak smrodu w kabinie, brak problemu z odpalaniem). Natomiast przed wymiana kata, było zwiększone spalanie.

Daszka +1
#chcepogadac Nocne Polaków rozmowy. Co robicie? Lulacie?

Ten twiter to niezła patologia. Na wykopie jest chyba jednak lepiej. Tu oficjalny post
źródło: Zrzut ekranu 2025-06-10 124601
PobierzWtedy moją głowę zaprzątały inne rzeczy niż śledzenie ich wojen. A nawet jeśli coś patrzyłem to mój mózg był zepsuty korwinizmem i konserwatywnym upiornie myśleniem ( ͡~ ͜ʖ ͡°
@ul_Chabrowa_9_84-223_Linia: za tą walkę to mu się należy, wiec nie wiem o co masz ból odwłoka :D
źródło: giphy
Pobierz@ul_Chabrowa_9_84-223_Linia: bez kitu. Gość z ładnych kilku lat trąbił ciągle to samo "ceny zaraz spadną" i robią z niego wieszcza, bo w końcu spadły, więc miał rację.
To jakby patrzeć na zepsuty zegar i kłócić się, że dobrze pokazuje godzinę, bo przecież 2 razy na dobę tak jest i oni patrzeli akurat o tej porze.
@ul_Chabrowa_9_84-223_Linia: w porządku
@CzarnyOwiec: Za kilka tygodni będzie jako ekspert w niszowych TV, potem wizyta u Rymanowskiego a potem TVN24 :))
@onufry_zagloba: OP rację ma.
Po latach siedzenia z p------i na vikop.ru jak się idzie na serwisy normickie to można normików rozgrywać jak dzieci. Przeciętny wykopek jest dużo bardziej inteligentny od typa na jakimś facebooku czy innym instagramie. Ponadto siedząc na