Wpis z mikrobloga

• 2
@onufry_zagloba tu z ludźmi jeszcze można pogadać, na Twitterze nie wiesz czy trafiłeś na bota czy po prostu na jakiegoś z---a. Dodatkowo algorytm Twittera tylko prowokuje do kłótni
  • Odpowiedz
@MartwyProsty

Masz tyle czasu konto i nie pamiętasz? Przecież @koroluk, @rzep i @Lukardio byli gwiazdami w wojnach z wyokopowym kucostwem, gdy dominujące poglądy były jeszcze nieironicznie krulewskie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wtedy moją głowę zaprzątały inne rzeczy niż śledzenie ich wojen. A nawet jeśli coś patrzyłem to mój mózg był zepsuty korwinizmem i konserwatywnym upiornie myśleniem ( ͡~ ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
jeszcze mu loda zrób

@ul_Chabrowa_9_84-223_Linia: bez kitu. Gość z ładnych kilku lat trąbił ciągle to samo "ceny zaraz spadną" i robią z niego wieszcza, bo w końcu spadły, więc miał rację.

To jakby patrzeć na zepsuty zegar i kłócić się, że dobrze pokazuje godzinę, bo przecież 2 razy na dobę tak jest i oni patrzeli akurat o tej porze.
  • Odpowiedz
Zaraz chłop ogarnie se patronite i jeszcze na mieszkanie zarobi ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@CzarnyOwiec: Za kilka tygodni będzie jako ekspert w niszowych TV, potem wizyta u Rymanowskiego a potem TVN24 :))
  • Odpowiedz
Mick przez 17 lat ćwiczył n-----------e się z wykopkami w tematyce nieruchomości. 17 bitych lat. Tam na tym Twitterze to nawet niewiedzą jaka bestia uwolniła się z wykopowego śmietniska XD

@onufry_zagloba: OP rację ma.

Po latach siedzenia z p------i na vikop.ru jak się idzie na serwisy normickie to można normików rozgrywać jak dzieci. Przeciętny wykopek jest dużo bardziej inteligentny od typa na jakimś facebooku czy innym instagramie. Ponadto siedząc na
  • Odpowiedz