Aktywne Wpisy
Cześć, przychodzę do Was z następującym problemem. Od paru miesięcy jestem w związku ze znacznie młodszą dziewczyną. Jestem jej pierwszym chłopakiem. Ona 20 lvl, ja 26 lvl. Dziewczyna jest uzależniona od atencji oraz Instagrama. Poznaliśmy się przez neta, gdzie szukała związku jednak później się okazało, że do niego nie dojrzała. R#######em ją na pierwszym spotkaniu, dobra w łóżku, bardzo zdolna i pracowita. Kiedyś było super, teraz ona się dystansuje, mało pisze, spotykania

kuba-rozpruwa +16
Wyobraźcie sobie co się tu będzie działo jak dotrze do nas fala Ukraińców z PTSD po wojnie. Armagedon będzie xD ciekawe ilu nowych seryjniaków nie będą w stanie złapać.
#limanowa
#limanowa
Głupie sondazownie, nie wiedza ze Konfederacja sie rozpadla po raz piąty, tak jak pisali na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierzźródło: temp_file8447396565894446030
Pobierzźródło: 504643790_2283348672102849_5855113214195696353_n
Pobierz@Mariusz_z_Brighton: pewnie. Duopol pis-po for the win. Wywracanie stolika mordo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mariusz_z_Brighton no pewnie, po co w Polsce centrowa partia która nie jest kojarzona z jakąś p------ą prawicą czy lewicą. Ha tfuu na takich jak ty. Dla takich jak ty ważne jest tylko żeby to mityczne 'lewactwo' dupsko piekło bo pan Memcen powiedział na tiktoku, że mamy tęczową koalicję
@TheDziobaker: zgadzam się, Platforma Obywatelska pomaga jedynie bogatym
Chyba ze uważasz ze zaginione 6% brauna rozeszło sie po ko/lewicy/td/razem
@NijuGMD: xD