Wpis z mikrobloga

Nic tak nie cieszy jak wynik trzeciej drogi

@Mariusz_z_Brighton no pewnie, po co w Polsce centrowa partia która nie jest kojarzona z jakąś p------ą prawicą czy lewicą. Ha tfuu na takich jak ty. Dla takich jak ty ważne jest tylko żeby to mityczne 'lewactwo' dupsko piekło bo pan Memcen powiedział na tiktoku, że mamy tęczową koalicję
  • Odpowiedz
@DorianJS: Nic mnie tak nie śmieszy jak młodzi prawacy którzy cieszą się, że populistuczna partia której cały program to pomaganie bogatym wygrywa w sondażach xD Tak tak, wy też będziecie kiedyś bogaci. Mi to w sumie na rękę bo trochę się bałem o podatek katastralny ale mimo wszystko głosowałem z myślą o Polsce a nie o swoim portfelu ale skoro chcecie abym kupił kolejne mieszkanie... no dobra.
  • Odpowiedz
@Dajzel: a wiesz, że w maju braun miał 6%? i w tym sondażu nie ma KPP? więc jakby wynik mentzena i brauna się sumuje do wyniku konfederacji? czy to za wiele twojego myślenia wymaga? xD
  • Odpowiedz
@TheDziobaker: Elektorat z tiktoka mówi się tyle o tym jak to młodzi są przyszłością ale często na poziomie poznawczym są takimi samymi ignorantami jak moherowe berety tylko mają innego boga w którego są wpatrzone zamiast kaczora mają mentzena
  • Odpowiedz