Aktywne Wpisy

Halo #bialystok - obłoki srebrzyste do oglądania som! Dla mnie się podoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#astronomia #pogoda #ciekawostki
#astronomia #pogoda #ciekawostki

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
nieodgadniona +34
Czy każdy ma tak, że nieustannie myśli?
Ciągle myśli w głowie, niezależnie od sytuacji i pory.
Rozmawianie z samym sobą, analizowanie, planowanie, motywowanie, zachwalanie.
Męczy mnie to.
Chciałabym chociaż na krótką chwilę móc to wyłączyć.
Odprężyć się.
Ciągle myśli w głowie, niezależnie od sytuacji i pory.
Rozmawianie z samym sobą, analizowanie, planowanie, motywowanie, zachwalanie.
Męczy mnie to.
Chciałabym chociaż na krótką chwilę móc to wyłączyć.
Odprężyć się.
Umówmy się, Lewandowski przyjechał do Grosickiego na pozegnanie tylko z tego powodu, że marketingowo mu sie to oplacalo, nie miala to byc zadna niespodzianka. Tez nie kupuje jakos tego, że chłop jest zmeczony sezonem, bo jakoś dziwnym trafem ma zeznawać w sprawie z Kucharskim w sądzie w dniach 12-13 czerwca ( ͡° ͜ʖ ͡°). Pewnie chłop musi się przygotować do zeznań, bo tam stawka jest naprawdę wysoka, wiec to zapewne z tego powodu nie przyjechał na kadrę, a nie z powodu zmeczenia.
Druga sprawa, o ile sie potwierdzi, to bylo zalosne, ze chcial zakomunikowac mediom, ze to on zrezygnowal z funkcji kapitana reperezntacji, a nie ze byla to decyzja Probierza. Slabe to.
Po trzecie, uwazam, że ta decyzja moze tylko podniesc tylko morale reprezentacji. Jezeli to ich nie zmotywuje tj. chęć pokazania Lewandowskiemu, że bez niego radza sobie lepiej, to prawdopodobnie nic ich nie zmotywuje i nie pojedziemy na mistrzostwa swiata w 2026 r.
Po czwarte, ta sytuacja dalej nie zmienia tego, że Lewandowski jest najlepszym pilkarzem w historii polskiej pilki noznej oraz ze zespol powinien byc budowany pod wzgledem charakterologicznym, a nie tylko i wyłącznie umiejetnosci piłkarskich.
To jest moja prawda futbolu.
#mecz
#reprezentacja
źródło: images
Pobierzźródło: Q3NKiKnhgvQfnWvGkVFTInHnXQWfUAE8
Pobierzźródło: 1000017705
Pobierz1. Z pożegnaniem Grosika wyszło faktycznie słabo. Skoro ustalili, że będzie na urlopie, to nie powinien ulegać presji i nie przylatywać. Nie wierzę, że od początku chciał potajemnie przylecieć i zrobić niespodziankę. Nie. Tam było damage control dla ratowania wizerunku. Najlepiej było od początku ustalić, że będzie na tym pożegnaniu.
2. Przecież w kwestii opaski Lewandowski rzucił koło ratunkowe i zaproponował takie rozwiązanie, żeby nie robić większych dymów. Chciał wygasić
Dla kogo to koło ratunkowe? Raczej dla niego, żeby marketingowo dobrze wyszło w mediach. A jak Probierz nie chciał kłamać,
PS Może Lewandowski, w swoim zwyczaju, nie przestał nagrywać rozmów i wtedy poznamy kto najbardziej kręci. Bo o tym, że prawdopodobnie nikt nie mówi całej prawdy jestem przekonanym
Jak na dłoni widać kto obraca majątkiem i interesami wartymi miliony euro, a kto jest
O tym nie slyszalem, moglbym zobaczyc te oswiadczenia wraz ze zrodlem?
Lewandowski pokazał, że reprezentacja nie jest dla niego priorytetem? Przecież w marcu zagrał z Maltą z niewyleczoną kontuzją, przez co potem opuścił kilka meczów w klubie.
źródło: temp_file3549445429918139523
Pobierz@Dawul: No tak, zdecydowanie lepiej na morale reprezentacji wpłynie to, że Pobierz wyje*ał Lewandowskiego z funkcji kapitana aniżeli Lewandowski by sam zrezygnował, oddał opaskę w dobrym klimacie i dalej grał dla kadry.
@Trzesidzida bardzo dobrze, niech ten b----l płonie, tam nie ma co ratować