Aktywne Wpisy

HoroLive +30
Podejrzewam że chłop już gryzie ziemię od 4 dni.
1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie
1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie

XkemotX +239
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę

źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
#mecz #pilkanozna #reprezentacja
źródło: comment_1624457332roMIK2EBFAe5RYKKgKrkHd
Pobierzjestescie kryptogejami
@pokyw12 ta otoczka to kontrakty reklamowe dla tych pajaców i pompowanie balonika czy coś jeszcze?
@pokyw12: najgówniańsze podejście jakie można mieć, może i c-----o ale na farcie te głąby się dostaną. Takiego wała powinni to sobie wywalczyć jako dobra drużynia a nie zgraja meneli.
Kadra Sousy to była najbardziej fatalna defensywna w historii. Przypominam, że gole strzelało nam Sam Marino oraz Andora (GRAJĄCA W DZIESIĘCIU XDDD). Strzelaliśmy dużo bramek i traciliśmy jeszcze więcej goli. Na Euro dostali w------l od SŁOWACJI i Szwecji (strzelili nam gola w bodaj jakąś minutę xD). A co do meczu z Hiszpanią, to mam wrażenie, że niektórzy już odlecieli
źródło: Screenshot_7
PobierzCzy potrzebowaliśmy szczęścia do remisu? No jasne
Ale strzał Świderskiego po wysokim odbiorze w słupek. Bramka po tym jak Moder obraca się z 3 Hiszpanami na plecach i zagrywa w przód. Była też sytuacja Świderskiego gdzie uderzał nogą zamiast głową.
Potencjał kadrowy nie predysponował nas do pokonywania Francji, Anglii czy Hiszpanii, ale dawał nam KIBICOM wiarę, że możemy doskoczyć do rywala,
Tak samo ludzie o Michniewiczu mówią, że "przynajmniej z Arabią
Mecz z Hiszpanią na zawsze w moim serduszku. Pamietam ten dzień jak dziś, gorąco jak sam s-------n i oglądałem sobie meczyk z kuzynem u niego na chacie
DYGA