Aktywne Wpisy

Plotkova99 +12
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

annlupin +4
a jaki horror najstraszniejszy dla was był
Grę można ganić za pewne niedociągnięcia, ale klimatycznie i muzycznie to nie jest zwykła gra, to jest DZIEŁO SZTUKI.
10/10.
Przepiękny hołd dla Belle Epoque.
Możecie się nie zgadzać :)
#gry #sondaz #sonda #clairobscure #francja #sztuka
źródło: xxxx
PobierzPrzeszedłem grę, i oceniam ją na:
Szkoda bo prolog mnie kupił, muzyka oraz sama oprawa wizualna to coś pięknego. Bardzo bym chciał jakiś tryb fabularny bez walki w ogóle
Co do ankiety - ja wiele kurna rozumiem. Ale dać takiej grze 1 to już jest kurna gruby trolling. Może Ci się nie podobać system walki, historia czy inne elementy. Ale wystawiać jeden? To nawet ja nie wystawiłem chyba żadnej grze na poważnie 1, nie ważne jakby zła była. A przynajmniej