Wpis z mikrobloga

Rozpoczynamy pojednek w Grupie B na mistrzostwach najgorszych trenerów reprezentacji Polski w piłce nożnej w XXIw.
#mecz #reprezentacja #heheszki #koniecmistrzostw
bar125 - Rozpoczynamy pojednek w Grupie B na mistrzostwach najgorszych trenerów repre...

źródło: image

Pobierz

Który z wymienionych trenerów był najgorszym wyborem dla reprezentacji Polski?

• Jerzy Engel 8.5% (267)
  • Michał Probierz 65.4% (2043)
  • Waldemar Fornalik 26.1% (814)

Oddanych głosów: 3124

• 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ankieta na moje będzie nieobiektywna, bo teraz jest hype na Probierza za opaskę co może znacząco zakłamać wyniki...
  • Odpowiedz
Fornalika bym się nie czepiał. Chłop miał warsztat, miał pomysł, tylko gwiazdeczki miały na niego w------e i grały po swojemu zamiast stosować się do zaleceń trenera.
  • Odpowiedz
@bar125: to jest mistrzostwo jak latwo u nas siać hejt. Czemu ankiety nie pusciles tydzien temu? Im bardziej sie przygladam naszemu spoleczemstwu tym wieksze obrzydzenie mnie bierze.
  • Odpowiedz
  • 0
@bar125 Fornalik to dobry trener i skromny człowiek, ale reprezentacja to nie jego buty. Kadra za jego czasów grała nijak, a w grupie eliminacyjnej wyprzedziliśmy ledwo Mołdawię.
  • Odpowiedz
  • 0
@kasztan00
Fornalika bym się nie czepiał. Chłop miał warsztat, miał pomysł, tylko gwiazdeczki miały na niego w------e i grały po swojemu zamiast stosować się do zaleceń trenera.

Aby ogarnąć "gwiazdeczki" też trzeba mieć nieco charyzmy
  • Odpowiedz
  • 0
@kasztan00 piasta to on kilka lat później trenował. Ogólnie nie nadawał się na trenera kadry tak jak 90%polskich trenerów w XXI w. wg. mnie jakieś podstawy do nominacji przejawiali Janas, Smuda, i ew. Nawałka a z tych co nie byli(jeszcze) trenerami kadry to Skorża i Papszun. Cała reszta to raczej łapanka i kolesiostwo z tym że jeszcze przy Engelu to wypaliło. Nawal
  • Odpowiedz