Aktywne Wpisy

xmadesio +81

Peter_Mountain +56
Właśnie wróciłem z urlopu z południowych Włoszech, gdzie byłem z trójką znajomych - kumplem, jego dziewczyną i jej siostrą. Co tam się odwalało, to głowa mała xD Laski wróciły niezadowolone, chcą pisać negatywne recki na Booking (chociaż apartament był spoko), piszą na komunikatorze grupowym, że trzeba było wybrać ten hotel co o nim mówiły (ta, 3x droższy), a nie "wysłuchiwać narzekań starej baby" xDDD
Polki dostały szkołę życia od starszej Włoszki - czemu
Polki dostały szkołę życia od starszej Włoszki - czemu
Jak zbic noraadrenaline i adrenaline. Mam silna nerwice. Przerobiłem juz chyba wszystkie ssri. Do lutego brałem pregabaline i fluwoksamine ale czulem sie jak zombie nic mi nie chcialo ale za to nie bylem tak napięty jak teraz. Odstawilem w lutym przez pare miesiecy nic nie bralem ale c---a nic nie pomaga. Moze i bardziej jestem zywszy ale za bardzo przez co jestem mocno pobudzony, napięty, spięty. Juz nie dziala na mnie fluwoksamina i pregabalina. Biore betabloker 2.5mg concor cor do tego magnez l-treonian magnezu 140mg na dobe ale nic nie pomaga. Mam juz dosyc tego wszystkiego. Nie chce wchodzic na benzo bo wiem, ze to droga donikąd. Nie pije alko, nie biore narko, pale tylko fajki
Komentarz usunięty przez autora
Na pewno przyda się coś z GABA
Najskuteczniejsze będą benzo i barbiturany ale nie jest to w co chcesz się pakować.
Jak pregabalina nie zadziałała to możesz spróbować z walproinianem.
Z rzeczy bez recepty możesz spróbować phenibut