Aktywne Wpisy

I co, taka juleczka pójdzie na jakieś gównostudia pokroju ekonomii albo zarządzania. Całe studia skakanie po knadze mokambe, gry i zabawy, później pójdzie do korpo do hr bo najczęściej tam idą po takich studiach i co? No i później taka juleczka decyduje czy ktoś po konkretnych studiach typu informatyka albo elektrotechnika ma dostać pracę xDD No to są jaja jak c--j xD
#studbaza #przypadkowymurzyn #blackpill #
#studbaza #przypadkowymurzyn #blackpill #

źródło: 5a5e5d64a49941241fafd2e77b45a8252e2c9e34d47d6690af1858440aceb379
Pobierz
jamtojest2 +175
Kto te bzdury akceptuje? Macie Wy RiGCz?
Od pierwszego zdania widać, że chłop nigdzie nie był, myli psychologa z psychoterapeutą, a potem jest tylko więcej i więcej bzdur, do których nawet nie ma sensu się odnosić.
Nie, to się nie mogło zdarzyć.
W
Od pierwszego zdania widać, że chłop nigdzie nie był, myli psychologa z psychoterapeutą, a potem jest tylko więcej i więcej bzdur, do których nawet nie ma sensu się odnosić.
Nie, to się nie mogło zdarzyć.
W

źródło: temp_file2612908479705069961
Pobierz
Taka luźna myśl. Bo to są realne problemy, dosyć w polsce mycia rączek, tematu aborcji, czy innego zastępczego gówna
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Kto twierdzi ze czy sie stoi czy sie lezy 2000 sie nalezy? Za jakich czasow prace mieli wszyscy? A ze nic nie robili? S kogo to interesowalo skoro praca byla? (to a'propos "problemow z praca"
Kto twierdzi ze mieszkanie sie kazdemu nalezy? (to a'propos problemow z mieszkalnictwem)
Ile masz lat? (nie odpowiadaj - pytanie retoryczne). BO tak sie sklada ze ja
@gorzki99: Nic takiego nie napisał
edit: najglosniej oczywiscie krzyczą pisowcy, choc moim zdaniem to im najblizej do tego systemu
@BlackenedBlue: Nie. Zle to rozumiesz i odbierasz. Chcesz dac bardzo duzo za darmo. Miedzy innymi prace nic nie wnoszaca ale kazdy ja ma i ma dostac za to kase oraz mieszkanie na ktore niektorzy musieli dlugo pracowac. A inni maja je dostac bo to
I ja nie nalegam do równości,
Tu i tu chodzi o sprawczość (to znaczy o jej brak) w życiu dorosłego człowieka.
W przypadku mieszkania jeżeli nie należysz do najlepiej zarabiających co jest wypadkową twoich wyborów (podejmowanych gdy jesteś nastoletnim kretynem), miejsca z którego pochodzisz i jakichś tam zdolności to nagle podstawowa potrzeba staje się problemem. W imię czyichś wierzeń, że ludzie to takie bydło
Ja ci nie porównam nigdy prawa do życia i mieszkania spokojnie nawet na państwowym wynajmie, do tematu od lat odgrzewanego kotleta.
Ja domagam się by każdy mógł żyć jak taki banan co 90 proc rzeczy które o-----e za gnoja nie odczuje bo ma starych którzy załatwią mu mieszkanie, pracę, wszystko. Ale to już nie jest demoralizujące
Jesteś facet więc trochę nie masz opcji by znaleźć się w sytuacji - idziesz do szpitala, coś idzie nie tak i lekarze zamiast ratować Twoje zdrowie i życie zajmują się pozorowaniem działań by żaden szur prawacki im się do d--y nie dorwał. Albo rodzisz niepełnosprawne dziecko i twoja jakość życia drastycznie spada od państwa możesz liczyć na
@gorzki99: Fakty są takie, że gdy istniało mieszkalnictwo spóldzielcze, a te istniało praktycznie w większości krajów Europy a nawet wiele miast w USA jak SF miało
@BlackenedBlue: Nie sa drogie rzeczy? Wybuduj mieszkania i daj komus :D
BTW Moze i niemialbym nic przeciwko temu zeby panstwo dawalo. Jakby
@TheKirghizLight: To moge latwo wyjasnic.
Nie dostalem nic w spadku, rodzice nic mi nie zostawili bo sami malo mieli. Mieszkanie kupilem na kredyt. Jak do tego doszlo ze mnie stac pytasz?
Otoz kariele zawodowa zaczalem 20 lat temu (w wieku 25 lat). Zadnych znajomosci po prostu praca i
@jobzpaticzku2: Odpowiedzialem 2 mirkom. Poczytaj bo mi sie nie chce powtarzac.
A potem mi powiedz ze chcesz mnie pozbawic decyzji komu ma sie nalezec moje mieszkanie jak ja sie juz wyloguje z tego swiata.
Czyli historia kolejnego kapitalisty bez kapitału co pomyślał, że jest kapitalistą i zaczął bronić kapitalistów... Klasyka
@TheKirghizLight: A gdzie ja napisalem ze jestem?
Napisalem ze interesuje mnie ile ja mam i ile mi zabiera panstwo. Tylko tyle. Mam ile mam. Sporo ludzi ma wiecej i mi to nie