Aktywne Wpisy

Wraczek +85
Na przestaje mnie zadziwiać, że w polskich realiach mamy tak wysoki współczynnik dzietności, powyżej 1.0.
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma

jmuhha +7
Koleżanka z przedszkola (żona że stomatologa syna) to wybudowała za 800 k, co myślicie ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000028074
Pobierz

A tutaj nagle na komunikatorze firmowym podłącza się szefowa od HR i mniej więcej taka rozmowa:
- Hej Anon jesteś może?
- Cześć tak, co tam?
- Możesz mi powiedzieć kiedy będziesz w biurze, bo chciałabym z Tobą porozmawiać o pewnych sprawach.
- No będę jutro, bo jestem zazwyczaj we wtorki. A o co chodzi?
- A to nie rozmowa, na komunikator, proszę podejdź do nas jak będziesz mieć trochę czasu :)
I w sumie wtedy przypomniałem sobie, że ostatnio dużo lajkowałem na linkedIn postów marketingowych i HR od naszej firmy, ale też czasami pisałem śmieszkowe komentarze typu "W zespole siła! Nie ma to jak [nazwa firmy]", a jak post był po angielsku to też w niby a'la korpo-linkedinowym języku "Wow! Great opportunities for our T-E-A-M". Jeżeli chodzi o lajkowanie postów swojej firmy to klikam prawie zawsze, a że mam odpalony ten portal gdy pracuję, to głównie w godzinach pracy.
Teraz sobie myślę czy Anetki od HR-ów nie chcą mnie uwalić za to i trochę zmartwiony jestem :(
Jakieś czarne myśli przychodzą mi do głowy, że stwierdzą że w godzinach pracy zajmuje się nie tym co trzeba i jeszcze śmieszkuje...
Dajcie proszę plusa dla odwagi jutro przed pójściem na dywanik do HR-ów.
Jutro po 18:00 dam znać jak to wyszło...
#pracbaza #pracbazaproblems
- Hej anon, widzimy że jesteś aktywny w mediach społecznościowych, czy mógłbyś coś na podpowiedzieć jak z Twojej perspektywy wyglądają nasze kampanie marketingowe? xDD