Wpis z mikrobloga

@niedorzecznybubr: Wczoraj go jechał Mumin od PDF że wie iż Sina miała 14 lat jak ja brak na pięterko w co wierzę bo pamiętamy, że to było dziecko..wczoraj spocony podkreślał że nie wierzy w Photoshopa (nie kwalifikacje,CV itd..) dzisiaj wpada 24 letnia laska w bluzie Maryśki a spocony już marudzi..zresztą to jest jakiś cyrk rozmowa kwalifikacyjna na bloga..on jest chory psychicznie..nienormalny..dziewczyna chciała pogadać o pracy a tutaj jakiś pijak z
  • Odpowiedz
@niedorzecznybubr: tu nikt nie jest z pierwszej łapanki pamiętamy czasy jak za Polonii 1 łysy spocony latał by udowodnić że Srejle ma lewym dowodzie 18 lat a potem gdzieś padło że o! Najmłodsza Sina jest 4 lata młodsza i pracuje u Win a na pięterku spocony spał..
  • Odpowiedz
Wczoraj go jechał Mumin od PDF że wie iż Sina miała 14 lat j

@heniu-jestem: komedia, że ludzie wierzą muminowi w takie rzeczy. Jak jest dla ciebie tak wiarygodny to w niego zainwestuj xd
  • Odpowiedz
@heniu-jestem: Ale czemu pominąłeś przyczynę tego ataku Mumina? Bo przyczyną był intratny donejter DANIIII, który Krzychowi sypnął kilka kafli hajsu, a dzień wcześniej trochę skapło muminowi chyba coś ponad tysiak ;). Dlatego Mumin poczuł się wyruchany, że Krzysiu spił najwięcej hajsu od donejtera.

Typowa polacka zawiść się spaślakowi korkobrzuchowemu się włączyła :)

@Sefton @niedorzecznybubr @OrbanZwany_Sobaka @GreatWhiteApeFromAngkor @mr-klapek @Czerwonyalimenciarz @takijeden123
  • Odpowiedz
Taaa, Mumin największy mitoman w uniwersum, 100% wiarygodności. W legię cudzoziemską też uwierzyłeś?

@takijeden123: Swojego czasu latało tu zdjęcie Siny jak bawi się lalką. Nikt mi nie powie że pełnoletnia kobieta by targała ze sobą lalki. Te 14 lat jest jak najbardziej prawdopodobne. Spocony ruchał dziecko
  • Odpowiedz